Hvad skulle covid-halløjet gøre godt for?

Af Lars Hedegaard.

Jeg har fortrudt, at jeg lod mig vaccinere mod covid, og især efter at have set John Bowes dokumentar ”Safe and Effective: A Second Opinion”.
Det vrimler med videoer om samme emne, og hvad skal man tro? Jeg har altså valgt at tro på John Bowe, der forekommer fornuftig, grundig og alt andet end hysterisk.
Som han gør opmærksom på, er der stadigt flere vidnesbyrd om, at stikket kan have ødelæggende konsekvenser, og at vaccinen er alt andet end sikker. Ifølge Bowe har vaccinationen medført millioner af skader og tusinder af dødsfald rundt om i verden, og i dokumentaren giver han nogle af ofrene lejlighed til at udtale sig.
Samtidig har myndighederne – i dette tilfælde de britiske – gjort alt for at undertrykke enhver tvivl om vaccinernes sikkerhed. Det er sket via det såkaldte “Trusted News Initiative”, som er et samarbejde mellem regeringen, BBC og andre medier samt de vigtigste Big Tech-virksomheder så som Google, Twitter, Microsoft, YouTube og Facebook med det formål at censurere enhver bekymring eller afvigende mening.
Myndighederne er tilmed blevet ved med at promovere vaccinationerne, efter at det stod klart, at de ikke beskyttede mod at blive smittet eller smitte andre. Hvorfor fortsatte regeringen med at agitere for injektionerne, når det stod klart, at de ikke tjente det påståede formål?
Pfizer, hvis såkaldte vaccine er den mest brugte i Danmark, har indrømmet, at man aldrig til bunds undersøgte, om den var sikker, eller hvilken effekt vaccinens indhold af mRNA kunne have. Såkaldt vaccine, fordi injektionerne ikke kan kaldes vacciner i traditionel forstand.
Noget af det mest bekymrende ved hele covid-historien er myndighedernes bevidste udbredelse af frygt, som bl.a. skulle få befolkningen til at finde sig i nedlukninger og ødelæggelse af økonomien. De har samtidig udbredt et had til de ni millioner briter, der nægtede at lade sig indsprøjte, og BBC ville end ikke tale med såkaldte ”anti-vaccers” eller ofre for indsprøjtningen. De skulle helt fortrænges fra den offentlige samtale.
Gennem rædselspropaganda er det stort set lykkedes myndighederne og deres sammensvorne i medierne og Big Tech at få befolkningen til at lystre. Vi har altså letsindigt stolet på de samme, som fortalte, at islam var fredens religion, at masseindvandring vejen til et bedre samfund, og at CO2 var en dødbringende gift.
Hvad mon de finder på, næste gang de vil tæske befolkningen på plads?

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)