Hvor længe skal danskerne finde sig i de kriminelle udlændinge?

Debatindlæg på 24NYT er alene udtryk for forfatterens holdning.

Hvor længe skal danskerne finde sig i de kriminelle beboere på udrejsecenter Kærshovedgård? Senest kørte en narkotikapåvirket beboer en kvinde ihjel ved Nr. Snede. Manden er prøvemedlem i den forbudte LTF-bande, og anbragt på Udrejsecenter Kærshovedgård sammen med andre udviste forbrydere. Udrejsecentret huser udviste kriminelle, og afviste asylansøgere der ikke vil medvirke til hjemsendelse. Det er Kriminalforsorgen, der driver udrejsecentret. Beboerne i nabolaget føler sig utrygge, og får tilbudt tilskud til hegn og overvågning. Det er jo helt grotesk!

 

Debatindlæg af Eva Terndrup

Eftersom det er kriminelle og afviste asylansøgere, altså folk der ikke skal være her i landet, der bor der, så burde døren være låst. Ingen vanvidskørsel, intet stofsalg mm. Meldepligten bliver heller ikke overholdt. Over 10 000 overtrædelser af meldepligten er rapporteret. Intet sker. Eva Singer, Dansk Flygtningehjælp, giver nærmest systemet skylden. Det er synd for beboerne osv. Altså synd for de kriminelle! Der bor også udviste terrordømte, voldtægtsforbrydere og andet godtfolk. Sådan et center hører ikke til i et landsbymiljø, det hører slet ikke til i Danmark. På Langeland var vi hurtige og ret kontante, da regeringen troede, de skulle etablere et udrejsecenter på vores skønne ø.

Nej, blev der sagt. Jeg håber, borgerne i Ikast- Brande kommune får tvunget igennem, at centret skal nedlægges. Sådan et udrejsecenter ligger aldrig i nærheden af de folkevalgtes bopæl? Man kunne også vælge en af de store moskeer til formålet. Så er beboerne på hjemmebane. Danskerne skal ikke leve i frygt for disse udskud. Man kan lave hastelove, når det drejer sig om Ukraine, det her drejer sig om danskernes tryghed, det burde være endnu mere vigtigt. Regeringen skider rent ud sagt på danskerne. Håber, vælgerne husker det i 2026. 

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)