Hvorfor det er en god ide at tage sine børn med på safari

Giv dine børn den fantastiske oplevelse af en hel anden verden. Der er langt fra Danmark og den danske natur til de enorme naturområder og nationalparker, der er i Afrika. Kontrasten er stor, og hvis man skal lære sit eget land bedre at kende, kan det være en god ide at rejse ud i verden og opleve noget, der er markant anderledes. Hvis du som barn får gjort din verden større, kan det også være, at du bliver mere modtagelig overfor andre måder at leve livet på. Det er altså ikke kun de gode oplevelser, I får, når I er afsted, det er også de ting I får, når I kommer hjem igen. En anden måde at anskue verden på.

Mød Simba, Nala, Zazu og alle de andre fra Løvernes Konge

Har I som familie set Løvernes Konge sammen og snakket om, at det kunne være fantastisk at besøge de flotte savanner, som er afbilledet i den klassiske tegnefilm, så kan I komme til dette med en tur på safari. Her får I muligheden for at møde alle de fantastiske dyrearter fra fortællingen – og så i levende live.

Dyr og floder

Med løver, fantastiske fugle, zebraer, giraffer, gazeller og alle de andre dyrearter, kan man virkelig se, at det er andre forhold, der er i landet. Det er nemlig nogle bestemte forhold, der skal til for at sådan nogle dyr, kan udfolde sig og overleve. Men det er ikke kun på savannerne, der er fantastiske dyr. Det er også i floderne, hvor I blandt andet kan møde flodhesten, som er et mægtigt dyr. Det er værd at tage kikkerten med, og se I du kan spotte så mange forskellige dyr som muligt, når I tager afsted på safari. Det er ikke kun dyrelivet i Afrika, der er markant anderledes end i Danmark, det er også selve naturen. Der vil derfor være mange oplevelser for jer at hente på det store kontinent.

 

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)