Hvorfor er halalafgiften ikke et punkt på regeringens dagsorden?

Debatindlæg på 24NYT er alene udtryk for forfatterens holdning.

Debatindlæg af Eva Terndrup.

Regeringen kommer med et oplæg til endnu en bandepakke. Hårdere straffe til kriminelle fra bandemiljøet. Her taler vi selvfølgelig indvandrere fra Mellemøsten. Mette Frederiksen nævner en ny organisation, der skal tage sig af de ‘glemte’ muslimske piger, så de selv kan vælge ægtefælle, få et vestligt liv i frihed mm.

Nøgleordet i bandepakken er ‘islam’. Når regeringen erkender, islam er et problem – et problem der ikke burde fylde så meget i vores land –  hvorfor er halalafgiften så ikke et punkt på den samme dagsorden? Ved at betale halalafgift støtter vi jo netop islam –  endda den ekstreme udgave wahabisme. Regeringen er altså hyklerisk som sædvanlig.

Med den ene hånd vil man straffe kriminelle indvandrere fra ghettoerne, altså primært muslimer, og med den anden hånd sender man mia. af kroner til MWL-muslimer, opførelse af flere moskeer, støtte til barnebrude og  drab på homoseksuelle. Islam knægter vores ytringsfrihed og fratager os vores demokrati.

Pressemødet d. 23/8 var altså bare varm luft og valgflæsk!
Halal bliver aldrig nævnt i nogen pakke og danskerne betaler en skjult skat til vores egen undergang, så bandepakkerne er bar’ blålys.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)