IGEN! Endnu en kvinde halshugget i Marokko

Kort efter, at to skandinaviske kvinder blev halshugget at terrorister i Marokko, er endnu en myrdet kvinde blevet fundet.

Danske Louisa Vesterager Jespersen og norske Maren Ueland blev fundet halshugget ved Marrakech i Marokko d. 17. december. Efterfølgende efterforskning har vist, at der var tale om et islamisk terrorangreb.

Kort før nytår blev endnu en halshugget kvinde fundet i Marokko. Det skriver Morroco World News. Lokale myndigheder har ifølge avisen endnu ikke fastslået noget motiv for halshugningen af den 24-årige kvinde, der selv er fra Marokko. Avisen understreger dog, at kvinden er fraskilt. Dette er en detalje man ikke ville lægge vægt på i Europa, men som kan være vigtig i regioner, der har dødsstraf for kvinder, som forlader deres mænd uden at få lov og for sex udenfor ægteskabet.

Udvekslingsterrorister?

I maj 2018 underskrev den danske regeringen en aftale, der skal give bedre muligheder for bl.a. marokkanske studerende at komme til Danmark. Formålet med aftalen, den såkaldte Rabat Proces – også kaldet Marrakech 1-aftalen – lyder bl.a.: “Fremme migration og mobilitet, særligt for unge mennesker og kvinder, mellem Nord-, Vest- og Centralafrika og Europa.”

Kritikere af aftalen mener, at aftalen kan misbruges af radikale fundamentalister til at komme til Europa i form af udvekslingsstuderende. Trods terrorrisiko og erfaringer med, at ikke-vestlig indvandring skaber parallelsamfund og fører til øget kriminalitet, er Venstres integrationsminister Inger Støjberg (V) ikke bekymret. Hvis bare de arbejder, er der ikke noget problem, mener hun tilsyneladende:

LÆS OGSÅ:  Hvad er en "flygtning"? Jøderne fra Marokko versus palæstinenserne fra Israel

“Hvis der skal komme afrikanere til Danmark, skal det være afrikanere, der kommer for at bidrage positivt, og så skal de jo leve op til alle de krav, som vi nu en gang har, når det handler om at komme til Danmark for at arbejde.”

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)