IGEN! Slipper for udvisning

Retten i Næstved afsagde i dag dom i en sag mod en 33-årig mand, som bl.a. var tiltalt for i maj 2022 at have begået et røveri mod en anden mand i dennes hjem i Korsør. Ved røveriet blev den forurettede truet med en kniv til at overføre et større beløb fra sin konto, samt til at udlevere sit ur, der havde en større værdi. Den tiltalte og den forurettede kendte hindanden forud for røveriet.

Ud over røveriforholdet var den 33-årige tiltalt for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, knivloven, hærværk og trusler.

Den tiltalte blev fundet skyldig i samtlige forhold og idømt 2 års fængsel samt en advarsel om udvisning. Den domfældte har modtaget dommen og er fortsat varetægtsfængslet.

– Jeg er meget tilfreds med, at retten har fundet den tiltalte skyldig i alle de rejste tiltaler, siger anklager Tina Susanne Nielsen, og tilføjer:
– Den type kriminalitet, vi har at gøre med her, er meget grov, og selvom de involverede i røveriforholdet kendte hinanden på forhånd, er den utryghedsskabende. Og jeg synes, at dommen sender et signal om, at den slags kriminalitet ikke tolereres.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)