Vollsmose: Katte får revet hoved, ben og ører af, brækket ryggen, prikket øjnene m.m.

Privatfoto - via TV2Fyn

Efter det er kommet fem, at Dyrenes Beskyttelse nu ikke længere tør komme i Odense-bydelen Vollsmose for at hente tilskadekomne dyr, viser det sig nu, at der foregår en systematisk mishandling af dyr.

– I Vollsmose er graden af mishandling af katte grovere, end vi normalt ser i Danmark, og generelt hører vi mest, at det er voksne, der mishandler dyr, men i Vollsmose er det børn helt ned under ti år, der mishandler dyr, siger Therese S. Wilbert, der er direktør i Kattens Værn, ifølge TV2 Fyn. 

Tv-stationen har også talt med en tidligere beboer (Anja), som personligt har forsøgt at stoppe mishandlingen:

– Jeg har forsøgt at lave aftaler med børnene om, at hvis de ikke mishandler kattene i en måned, får de en is. Jeg har også skældt dem ud, fortæller Anja.

LÆS OGSÅ:  Foto: Har du set den dræbte 16-årige inden drabet i mandags?

Værst går det ud over kattekillinger. Killinger udsættes for sadistisk mishandling. Børn i området spiller “fodbold” med killingerne.

– Det er typisk kattekillinger, det går ud over. Vi ser katte, der har fået revet ben og hoveder af. Vi har katte, hvor man har prøvet at rive skindet af, fået prikket øjnene ud eller har brækket ben og ryg, siger Therese S. Wilbert.

 

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb