Indvandrer i alvorligt overfald på kvinde: Politi beder offentligheden om hjælp

En 41-årig mand efterlyses i forbindelse med et overfald på en kvinde på Strandvejen i Svinninge mandag morgen. Kvinden pådrog sig alvorlige, men ikke livstruende skader.

Midt- og Vestsjællands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at finde den 41-årig Arturas Bauza fra Litauen, men med ophold i Danmark, idet politiet ikke har kunnet finde ham de steder, han kunne formodes at opholde sig.

Han mistænkes for et overfald på en 41-årig, kvindelig bekendt på Strandvejen i Svinninge mandag den 7. november 2022 kl. ca. 06.10. En uoverensstemmelse mellem de to parter endte med, at han anvendte en kniv til at påføre den 41-årige kvinde alvorlige, men ikke livstruende skader, inden han efterlod hende på Strandvejen.

Arturas Bauza beskrives som en 41-årig mand, almindelig af bygning og taler kun sit modersmål (litauisk).

Politiet offentliggør nu dette foto af den efterlyste mand, som kan have barberet dele eller hele skægget af.

Arturas Bauza

Efter overfaldet flygtede den mistænkte fra stedet ad Solholm mod nord og videre til højre ad Solholmsvej i retning mod jernbanen.

På flugtruten kan den mistænkte have skaffet sig af med effekter, hvorfor beboere i området bedes undersøge deres private områder for genstande, som ikke normalt vil være efterladt i området.

Politiet har i Svinninge by fundet en kniv, som formodes anvendt til overfaldet på kvinden.

Oplysninger om den efterlyste mand gives til efterforskningsafdelingen på Holbæk politistation hos Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 4635 1448 eller via nærmeste politi på tlf. 114.

LÆS OGSÅ:  Hjælp politiet med at opklare røveri

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)