Indvandrere og efterkommere fra ikke-vestlige lande koster 33 milliarder på et år!

Nye beregninger fra Finansministeriet viser, at indvandrere og deres efterkommere koster det danske samfund astronomiske beløb årligt.

Indvandrere fra vestlige lande tilhører Danmark fem milliarder kroner, mens det ser stik modsat ud en anden indvandrergruppe. Det skriver TV2.

Ikke overraskende ser det værst ud for indvandrere og efterkommere fra ikke-vestlige lande.

Beregninger er foretaget med året 2014 som udgangspunkt.

– Vi får en økonomisk gevinst af de udlændinge, der kommer til Danmark for at arbejde. Desværre kommer rigtig mange ikke med det formål, men som asylansøgere med mere. Den gruppe har meget lav beskæftigelse. Det er ekstremt dyrt for den offentlige økonomi, siger finansministeren.

 

– Der er en pris ved indvandringen til Danmark. Men der er også et stort potentiale. Hvis vi kan øge indvandreres beskæftigelse, så den svarer til danskernes beskæftigelsesgrad, kan vi øge de offentlige finanser med 20 milliarder kroner. Derfor er der alt mulig grund til at fortsætte med at lave en aktiv beskæftigelsespolitik, siger Kristian Jensen.

LÆS OGSÅ:  Sådan! To afghanere udvises af Danmark – gemte våben på skole

For 2015 er tallet endnu større

I 2015 vil udgifterne være endnu større, fordi der kom en massiv tilstrømning af asylansøgere det år

– Fra 2016 og frem vil vi se, at udgifterne vil være lavere. Det her viser, at man skal føre en stram udlændingepolitik og sørge for, at dem der kommer hertil, kommer i job, siger ministeren.

Der er formegentlig ikke medregnet forøgede udgifter til politi og sikkerhed, som en direkte konsekvens af den øgede ikke-vestlige indvandring, hvorfor ovennævnte tal må antages i virkelighede at være langt højere.

Hvad mener du om disse beløb? Er det rimeligt, at det koster Danmark ca. 30 mia. om året af føre den nuværende indvandringspolitik? Skriv din mening herunder og del artiklen på facebook.

LÆS OGSÅ:  Første hold fra ny 2-årig politiuddannelse er klar til tjeneste

 

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb