ISIS vil sende hær af børneterrorister til Vesten

Terrororganisationen IS har opbygget en enorm hær af børn, fortæller afhoppet terrorist. Mange er dem er oplært til at rejse til Vesten som flygtningebørn, integrere sig for derefter at angribe, når ordren kommer.

Den svenske avis Expressen har interviewet en afhoppet IS-terrorist. Interviewet giver et unikt indblik i organisationens ekstreme krigsførelse.

Ifølge den afhoppede terrorist er mange udenlandske kvinder rejst til Syrien, hvor de har født børn til den uhyggelige børnehær.

Forældrenes villighed til at lade deres børn uddanne til skånselsløse krigsmaskiner viser, hvor fanatiske nogle muslimske troende er.

Brutal træning

“En gruppe børn klædt i kamuflagetøj står med hver deres kniv i hånden, klar til at skære ofrenes halse over. Foran dem venter voksne mænd, som er tvunget i knæ. De myrdes under børnenes råb: ‘Allahu akbar! Allahu akbar!”

Sådanne propagandafilm for IS findes der masser af, ifølge Expressen.

“Børnesoldaterne kaldes for Ashbal al-Khalifa. De fleste børn er født af syrere, men nogle kommer også fra tilrejsende medlemmer,” fortæller den afhoppede IS-terrorist Abu Abboud al-Raqqawi til avisen.

Kun to uddannelser

Ifølge Abu Abboud al-Raqqawi, der er den første højtstående officer i IS’ terrorregime der fortæller om organisationens arbejdsmetoder, er der kun to uddannelser i kalifatet. Man kan enten studere de religiøse tekster, eller man kan melde sig under Ashbal al-Khilafas faner.

Ashbal al-Khilafa er terrorregimets børnehær.

LÆS OGSÅ:  ADVARSEL! EKSTREM UBEHAGELIG VIDEO - HER LIGGER ET AF TERROROFRENE

“Alene i Raqqa opbyggede man mindst 15 træningslejre til Ashbal al-Khilafa. I hver by og i hvert lille område kontrolleret af IS blev sådanne lejre oprettet. Hver lejr havde 600-800 børn. De bor der i seks måneder, helt isoleret fra omverdenen og uden kontakt med deres forældre. De uddannes til at være fremtidens soldater – det er ikke meningen, de skal deltage i de nuværende kampe,” fortæller IS-officeren.

Drab på skoleskemaet

IS-børnene trænes i militær teori og praksis. Propagandafilm fra lejrene viser børnesoldater, der søger igennem et sønderbombet hus efter mål.

IS bruger kidnappede personer i undervisningen. De gemmes rundt om på træningsbanen. Når børnene finder dem, slår de dem ihjel.

Drab på forsvarsløse kidnappede personer er en del af børnenes uddannelse, fremgår det.

Farligere end voksne soldater

“Disse børn anvendes ikke til krig nu. Nogle få udvælges som selvmordsbombere, men de fleste gemmes til kommende krig imod Vesten. De er mere brutale end de voksne medlemmer. Flere ønsker at deltage i de nuværende kampe, men de får ikke lov,” fortæller Abu Abboud al-Raqqawi.

De børn som indrulleres i IS’ børnehær er typisk mellem ni og 14 år gamle.

IS-afhopperen advarer især om de børn der skal fungere som sovende terrorceller i Vesten. De kommer lærer at integere sig i vestlige samfund, så ingen bemærker dem, for derefter at slå til når ordren kommer. Mange vil sandsynligvis komme til Europa som uledsagede flygtningebørn.

LÆS OGSÅ:  Hamas-Irans planer om at udslette Israel

“De farligste er de børn som lærer at udføre missioner ‘under cover’. De lærer hvordan efterretningstjenesterne fungerer og hvordan de kan smelte ind i forskellige samfund. Disse børn sendes ud i verden som sovende terrorceller,” fortæller IS-officeren.

Danmark modtog i 2018 17 uledsagede flygtningebørn fra Syrien.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)