LEDER: Islam er også under tiltale i Kundby-sagen – dommen over islam er: skyldig

 

Der gik kun ganske få uger fra, at en purung dansk pige konverterede til islam til, at hun angiveligt besluttede sig for først at dræbe sine skolekammerater i Fårevejle og dernæst nogle for hende helt ukendte skolebørn fra en skole i Emdrup i København.

De første skulle dræbes, fordi de havde mobbet hende i årevis. De andre, dem fra skolen i Emdrup, ja de skulle dræbes udelukkende, fordi de er …. jøder! “Jøder var onde, og jeg fandt hurtigt frem til Carolineskolen”, skrev pigen på sin computer.

Det er artige sager, der er kommet frem under retssagen ved retten i Holbæk mod den nu 17-årige danske pige, der blandt andet er tiltalt for forsøg på terror.

Den danske presse behandler indtil videre uden særlig refleksion sagen som en særdeles alvorlig kriminalsag, hvilket den da også er.

Pigen havde til sinde at udføre to planlagte terrorangreb mod henholdsvis hendes egen skole i Fårevejle og den jødiske Carolineskole. Hun var ifølge anklagemyndigheden langt fremme i sin planlægning, blandt andet havde hun forsøgt at fremstille sprængstoffet TATP, og hun havde også grundigt researchet begge lokaliteter og fastsat datoerne for de to bombeattentater.

Derudover har hun begået et overlagt knivoverfald på en pædagog, mens hun sad varetægtsfængslet i en institution for særligt farlige unge kriminelle.

LÆS OGSÅ:  79-årig fundet kvæstet i vejkanten – Politiet beder om hjælp

Pigen har erkendt knivoverfaldet, men nægter kategorisk, at hun havde i sinde at udføre de to bombeangreb. Det var for at virke sej over for jihadister, som hun havde mødt på nettet, har forsvaret forklaret i retten. Hun mente det ikke. Det var nærmest kun en leg.

Kundby-pigens skæbne er naturligvis en uhørt tragedie. For hende og for hendes familie. Der er tale om en aldeles forvirret, rodløs, psykisk uligevægtig og identitetssøgende teenagepige, der blev forført og lynradikaliseret af en voldelig ideologi.

Det er kommet krystalklart frem under retssagen, hvor anklageren har brugt meget tid på uhyggelig oplæsning fra den dagbog, ”Vejen til Islam” (oprindeligt “Vejen til Jihad”, red.) , som pigen har skrevet under varetægtsfængslingen.

Pigens unge alder – hun var 15, da hun blev anholdt efter et tip til politiet fra en lærer og hendes egen mor – eller hendes triste sociale omstændigheder, er dog ikke en undskyldning for hendes vanvittige planer. En 15-årig normalbegavet teenager ved godt, at det at slå snesevis af skolebørn ihjel med bomber er forkert. Naturligvis.

24NYT har ingen umiddelbar holdning til skyldspørgsmålet eller strafudmålingen.

LÆS OGSÅ:  Cirkulær bioøkonomi er nyt forretningsområde

Det kan da godt være, at retten når frem til, at pigen ikke for alvor havde til sinde at føre angrebene ud i livet. Det må beviserne afgøre.

24NYT er egentlig også lidt ligeglade, om hun bliver sat i forvaring, som anklageren har nedlagt påstand om, eller om hun får en længere fængselsstraf. Det lader vi de tre juridiske dommere og nævningene tage sig af.

Den underliggende historie om denne uhyggelige sag stikker langt, langt dybere end den banale, men spektakulære kriminalsag.

For Kundby-pigen sidder nemlig ikke alene på anklagebænken i Holbæk. Ved siden af hende sidder der en usynlig medtiltalt ved navn ”Islam”.

Retssagen i Holbæk er i virkeligheden også en tiltale mod det perverterede tankesæt, der på få uger kan få en ung pige til at drømme om at blive martyr og om at dræbe jøder.

Alt for mange danske journalister, politikere og intellektuelle har i årevis nægtet ærligt at adressere den iboende og vitriole antisemitisme, der er en fuldstændig integreret del af Islam. De vil simpelt hen ikke indrømme, at de med deres indvandringspolitik har fået jødehadet tilbage på europæisk grund.

For hvor islam er, der er hadet til jøder også. Dette er en kendsgerning. Det fremgår faktisk direkte af Koranen, og det praktiseres overalt i den muslimske kultur.

LÆS OGSÅ:  Få styr på følelserne når du køber sommerhus

Men i stedet for at foretage denne enkle og triste kobling, har ovennævnte monomant forsøgt at bortforklare dokumenteret jødehad fra arabisk side, som en (forståelig) reaktion på den jødiske stat Israels handlinger over for de angiveligt forfulgte palæstinensere.

Som om, der ikke var muslimsk had til jøder, før staten Israel eksisterede? Som om Israels handlinger legitimerer jødehadet.

Hvilken perversion. Hvilket moralsk fallitbo.

Hvornår går det dog op for disse moralsk fortabte og historieløse relativister, at muslimer ikke hader jøder på grund af Israel, men at de hader Israel på grund af jøder?

Det tog kun en dansk pige fra Kundby, der formentlig aldrig havde mødt en jøde i sit 15-årige liv, få uger at overtage dette islamiske tankesæt.

Man skal være blind og døv og tordnende ubegavet for ikke at kunne indse, at Islam sidder med på anklagebænken i Holbæk. Og man skal ikke være juridisk uddannet for at kunne indse, at dommen over islam er: “skyldig”.

jj.

Du er velkommen til at dele 24NYTs leder på facebook.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb