It’s payback time

Joe Biden har som Obamas vicepræsident en enestående historik med korruption og især deltagelse i hans søn Hunter Bidens odiøse forretninger med fremmede magter. Hunter har nemlig i årevis tjent styrtende summer på at sælge mødetid hos sin far, den daværende vicepræsident Joe Biden, som angiveligt skulle have 10 pct. af fortjenesten.

Flere republikanske senatorer mener, er der al mulig grund til at tro, at Biden-klanens udenlandske sammensvorne har noget på præsidenten. De ligger efter al sandsynlighed inde med beviser på Bidens korruption og landsforræderi.

Da Demokraterne havde flertallet i Repræsentanternes Hus, brugte de det til at nedsætte et udvalg, der skulle undersøge stormløbet mod Kongressen den 6. januar 2021. Udvalgets mission var og fortsat er at miskreditere og karaktermyrde den tidligere præsident, Donald Trump, herunder opgrave snavs, der kan resultere i en kriminel anklage mod Trump og forhindre ham i at stille op til præsidentvalget i 2024. Om fremgangsmåden er lovlig eller ulovlig har for Demokraterne ingen betydning.

Nu hvor Republikanerne har sikret sig et flertal i Repræsentanternes Hus, vil de lukke 6. januar-udvalget og i stedet åbne et udvalg, der skal efterforske, om Hunter Bidens lyssky og lukrative udenlandske forretningsforbindelser med bl.a. Kina, Rusland og Ukraine har kompromitteret USAs nationale sikkerhed, og om Joe Biden kan blive ved med at regere ukompromitteret (læs her og her).

FBI, som i 2019 kom i besiddelse af Hunter Bidens PC, der indeholder saftige detaljer omkring hans kriminelle aktiviteter, undlod at offentliggøre disse, da der kun var et år til præsidentvalget. For ikke at skade Demokraterne og Biden kort inden valget affejede både FBI og de venstreorienterede medier PC’ens betydning med, at dens indhold var rendyrket russisk misinformation og højreorienteret konspirationsteori.

I de statsstøttede danske medier, som mekanisk videreformidler de venstreorienterede amerikanske mediers Biden-venlige propaganda, har der næsten ikke været nogen omtale af Biden-familiens korruption. De få gange, hvor den blev omtalt, hed det ligesom i USA, at det var en ren konspirationsteori.

Men nu er det slut med radiotavsheden omkring Biden-familiens korruption, både i USA og Danmark. Republikanerne har netop meddelt, at de vil indlede en efterforskning af Hunter Bidens korruption med at undersøge forhold som konspiration mod de Forenede Stater, telesvig, hvidvask af penge, skatteunddragelse samt overtrædelse af en række amerikanske love.

På sigt vil Republikanerne også undersøge USA’s justitsminister, Merrick Garland, og hans embedsførelse, herunder Garlands misbrug af FBI som led i Demokraternes heksejagt på Donald Trump, Demokraternes håndtering af coronakrisen samt USA’s katastrofale tilbagetrækning fra Afghanistan.

Der er desuden planer om stille lederen af Homeland Security, Alejandro Mayorkas, for en rigsret, idet han har lukket 5,5 millioner illegale migranter ind i USA.

De kommende undersøgelser af den korrupte Biden-familie bliver ikke alene pinlige for Demokraterne og de venstreorienterede amerikanske medier. De bliver i lige så høj grad ubehagelige for Danmarks Biden-venlige liberale elite og medier, som i flere år har gjort alt for at opretholde radiotavsheden omkring Biden-familiens korruption. Men nu går den ikke mere – it’s payback time.

André Rossmann

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)