Jagtede 19-årig kvinde med kniv

Kl. 15.04 mandag fik politiet en anmeldelse om, at to mænd var trængt ind på en adresse i den vestlig del af Nykøbing Sj., idet især den ene af de to mænd var på jagt efter en kvinde, som opholdt sig på adressen.

Flere patruljer kørte til Nykøbing Sj. for at få styr på sagen, som viste sig at omhandle en 19-årig kvinde fra Valby på besøg hos en 21-årig mandlig bekendt i Nykøbing Sj. Det var en anden, 21-årig mand fra den københavnske vestegn ikke tilfreds med og havde derfor opsøgt kvinden.

Den 21-årige fra København havde medbragt en kniv, som han truede den 21-årige beboer i Nykøbing Sj. med, ligesom han også blev udsat for voldelig adfærd, inden den 19-årige kvinde måske mod sin vilje blev ført væk fra stedet af den 21-årige fra København.

Kort efter bemærkede en 40-årig, kvindelig bilist kørende på Vesterbro, at et yngre par skændtes på et område ved Nyled togstation, hvorfor hun standsede og tilbød sin hjælp til parret, som hun ikke kendte. Kvinden søgte tilflugt i den hjælpsomme bilists bil, hvilket provokerede manden så meget, at han knuste en rude i bilen.
Den kvindelig bilist skyndte sig at køre hen til politistationen i Nykøbing Sj. for at få hjælp i anledning af hærværket på bilen og mandens truende adfærd over for kvinden i hendes bil.

LÆS OGSÅ:  Politiet efterlyser "mellemøstlig" røver – kan du hjælpe?

Det viste sig, at der var tale om et fortsat opgør mellem manden og kvinden, og den 21-årige fra København var sammen med en anden mand flygtet fra området ved Nyled station, da den hjælpsomme bilist tog sig af den 19-årige kvinde.

Politiet fandt dog den 21-årige fra København sammen med en 24-årig mand i toget på vej væk fra Odsherred, så de blev begge anholdt kl. 16.15 som mistænkte i sagen.
I området ved Nyled station fandt politiet en kniv, som den 21-årige blev mistænkt for at have været i besiddelse og bortskaffet inden flugten væk i toget.

Begge anholdte blev afhørt til sagen for at få klarlagt de mange detaljer, og den 21-årige blev som den mest aktive i de mange forhold bl.a. sigtet for vold over for manden, ulovlig tvang over for den 19-årige kvinde, hærværk mod den hjælpsomme kvindes bil samt for overtrædelse af knivloven for besiddelse af en kniv.

Begge mænd blev løsladt senere på aftenen og kan forvente at høre nærmere fra politiet, når detaljerne i de mange sager er blevet klarlagt i forbindelse med politiets efterforskning.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)