Kan du ikke andet, kan du blive demonstrant

Af Lars Hedegaard.

Her er et spørgsmål, der aldrig bliver stillet i de danske medier: Hvordan overlever indbyggerne i de teltlejre, der er slået omkring talrige amerikanske, britiske, australske og franske universiteter?
Det vil med garanti interessere de unge og halvunge, der overvejer en karriere som professionelle demonstranter.
Men de kan tage det roligt, idet nye afsløringer viser, at antisemitterne bliver finansieret af det, som man i USA kalder “dark money”. Prominent blandt disse mørke kræfter er George Soros, der har brugt store summer på at underminere Vesten.
Han vil ændre historiens gang, siger han.
Det er ingen bedrift at være Hamas-tilhænger, hvis man får alt betalt – og i øvrigt ikke selv skal møde Israels væbnede styrker.
En talsmand for New Yorks politi har netop på X bemærket, at det, der måske oprindeligt var et oprigtigt forsøg på at håndhæve studenternes forfatningsmæssige ytringsfrihed, har udviklet sig til et forretningsforetagende. Der er penge i det.
Som han skriver: “NYPD [New Yorks politi] ser, at de samme grupper af protesterende optræder hver nat, uanset hvad budskabet er. Somme tider skifter de side, afhængigt af, hvad uge det er. Disse agitatorer bliver ved med at udspy had og antisemitisme.”
For tiden er der gode penge i jødehad, og George Soros står klar med tegnebogen – blot hans betalte ballademagere lover at skabe anarki og således bringe den vestlige civilisation til fald.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)