Kendt forfatter til statsminister: Mens du sidder i sikkerhed i parlamentet, kollapser vores land!

Kendt svensk forfatterinde angriber Sveriges regering i rasende brev.

Den kendte svenske krimiforfatter Eva-Lisa Dezmin har skrevet et åbent brev til Sveriges statsminister, socialdemokraten Stefan Löfven.

I brevet anklager hun Stefan Löfven for hans kritik af det eneste parti, (Sverigedemokraterne), der ifølge hende ikke har nogen skyld i Sveriges voksende problemer med vold og dårlig økonomi.

Forfatteren Eva-Lisa Dezmin (wikimedia)

“Skam dig, Stefan Löfven! Du er så fræk at pege fingre mod det eneste parti, der helt mangler skyld i det, landet er blevet, når du burde tage ansvar og gøre noget ved det kaos, som du selv i høj grad har været med til at skabe”, indleder Eva-Lisa Dezmin sit brev, som hun har udgivet på Katerina Magasin (kopi af brevet her).

Islamofil kujon

Forfatterinden tegner et billede af den socialdemokratiske statsminister som en mand, der kujonagtigt gemmer sig i sikkerhed, og kun springer frem med fordømmelser, når en bestemt religion – formentlig islam – angribes:

”Men hvad gør du? Du sidder stille i parlamentet, mens borgerne lider, mens de gamle og syge smides på gaden, og mens uroen forværres”, fortsætter hun.

”Du kommer kun ud fra dit beskyttede værksted, når katastrofen er en fuldstændig kendsgerning med et lille ‘pip’ om, at det er ‘uacceptabelt’, eller at ‘vi har været naive’. Undtaget når mennesker fra en bestemt religion bliver angrebet, så springer du frem, ivrig for at fordømme angriberne”.

Gå af

LÆS OGSÅ:  Bliver Danmark lige som Sverige?

Eva-Lisa Dezmin tror ikke, at Sverige kan holde til yderligere tre år med Stefan Löfven ved roret:

”Jeg håber, at du gør det rigtige, når sommerferien er forbi og anerkender din manglende evne til at styre landet i den rigtige retning, at du går af og udskriver et tidligt valg. Dette land kan ikke klare yderligere tre år med fuldstændig inkompetent ledelse, hvor sund fornuft kun kan bemærkes ved dets totale fravær.”

”Mens jeg skrev dette brev, har jeg forsøgt at tænke på et andet land i den vestlige verden, der behandler sine borgere med større uretfærdighed end du gør, Stefan Löfven, men jeg kunne ikke komme i tanker om et eneste land.”

I stedet for Stefan Löfven ønsker den vrede krimiforfatter en statsleder, der ruller ærmerne op, tilbageruller problemerne og “Makes Sweden Great Again”. Det sidste er formenligt en henvisning til den amerikanske præsident Donald Trumps berømte slogan.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)