KLAMT! “Mørklødet” mand trænger ind til tre sovende piger – Politiet beder om hjælp

Politiet søger vidner til blufærdighedskrænkelse

Meget tidligt torsdag morgen blev tre unge kvinder på henholdsvis 17 og 18 år udsat for blufærdighedskrænkelse, mens de lå og sov i et kollegieværelse på Stentevej 39 i Nyborg. Fyns Politi søger derfor hjælp fra borgere, som kan have set noget, der kan hjælpe politiet med at finde gerningsmanden.

Manden indfandt sig ved kollegiet omkring klokken 04.50. Via en ulåst dør trængte han ind til de tre unge kvinder, som lå og sov i samme værelse.
Han gav sig til at beføle de tre sovende på kroppene, hvorved de vågnede og råbte op. Derefter flygtede manden i ukendt retning.

Manden beskrives som:

20-25 år, 175-180 cm høj, kraftig af bygning, mørklødet med mørkt hår, der er mellemlangt på toppen og trimmet i siderne. Han var iført en hvid tanktop og brune knælange shorts. Han skjulte sit ansigt bar en sort halsedisse/tørklæde med hvidt mønster.

Ved du noget

Politiet vil meget gerne høre, hvis nogen har set en mand svarende til signalementet i området – eller hvis nogen er vidende om, hvem den pågældende kan være. Henvendelser skal ske til politiet på telefon 114.

Du kan også hjælpe politiet ved at dele denne efterlysning på Facebook.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)