KLIMA: En syngende lussing til SVM’s klimaindsats

Tirsdag udgav Klimarådet sin årlige rapport, hvor SVM-regeringen får en hård medfart for sin indsats på klimaområdet. Det er en falsk varebetegnelse, at Danmark bryster sig af at være et grønt foregangsland, skriver Berlingske.

”Klimarådet konkluderer bl.a., at det bliver svært at nå Danmarks mål om at reducere udledningen af drivhusgasser med 70 procent set i forhold til udledningsniveauet i 1990, som et flertal i Folketinget ellers har fastlagt ved lov.

Derudover konkluderer rådet, der består af en række uafhængige eksperter, at den af regeringen fastlagte vej mod 2030-målet indeholder betydelige risikoelementer.

De Radikales klimaordfører Samira Nawa siger, at det nu står klart, at Danmark ikke længere kan kalde sig nogen grøn frontløber. ’Vi halter snarere bagud’, siger Samira Nawa”.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)

1 Comment

  1. Preben M.Jacobsen
    “Vi halter snarere bagud’, siger Samira Nawa”.”
    Gudskelov – håber politikerne indser det “grønne” heleved kun bringer ruin og kaos ødelagt landskab og hav og dræber mange dyr på land og hav. Iflg. regeringen 10.000 vindtubiner 256 meter høje og 260 km2 solceller hertil 1000vis tons batteriback-up 1000vis km nye elkabler på land og hav og luftledn. etablering af 1000vis opladestandere delvis med skjult dieseldrevet el-generator (set i TV 2022).

    Endnu er ingen officiel prisliste meddelt befolkningen – men formentlig totalpris for dette svindelnummer 18.000 mia. kroner. (6,5 x BNP). ( USA´s “g…Se mere

Kommentarerne er lukkede.