Site icon 24NYT

Klumme: Enemy of the State

Klaus Ewald

Overskriften dækker ikke kun titlen på 1998-filmen af samme navn med Will Smith og Gene Hackmann i hovedrollerne, men burde her i 2020 også omfatte det segment, der vil gøre fremtiden til et islamisk helvede for de kommende generationer. Det forekommer mig uforståeligt, at det fortsat skal være politisk korrekthed frem for virkelighed, som præger dagens debat og politik. Hvordan det fortsat lykkes for henved 90% af de valgte politikere på tinge at stikke vælgerne blår i øjnene, det er mig uforklarligt.

Vælgernes dom

Vanetænkning og mediemanipulation er de afgørende faktorer i forhold til, hvorfor det fortsat ikke er lykkedes at formå vælgerne til at vågne op. Alle burde vide og indse, at indvandring fra 3. verdenslande er ensbetydende med øget kriminalitet og udgifter til integration og sociale omkostninger. Der må være en god portion sadomasochisme gemt i den danske vælgerbefolkning, siden man fortsat vælger at sætte kryds ved partier på begge sider af blå og rød blok, som lader islamiseringen nyde fremme og lader det danske forsvinde.

Dybest set er det kun DF og Nye Borgerlige, som kan bryste sig af at være indstillet på at ville påbegynde hjemsendelser og for at nedbringe antallet af folk fra fjerne egne af kloden, som hverken vil Danmark, og som kun er her for at nyde og ikke yde. Hvordan kan man ved valg efter valg vedblive at acceptere, at der bliver færre midler til vore egne, som har hjælpebehov, og i stedet give samtykke til, at lade Danmark fortsætte med at fungere som bistandskontor for migranter og deres efterkommere? Det burde stå enhver klart, at fremtiden ikke bliver dansk, men et sammensurium af islamiske efterkommeres Danmark, som kommer til at dominere gader og stræder. Parallelsamfundene vil fortsat brede sig. Forstå det dog.

Se til de øvrige europæiske lande. Frankrig har i årevis levet i undtagelsestilstand på grund af truslen om islamisk terror. Min spådom er, at Sverige følger trop om føje år. Så kommer Tyskland og en række andre europæiske lande til at følge trop. Hvorfor finder man sig i det? Alle ved at muslimsk indvandring er årsagen, så brug dog værktøjskassen I politikere. Befolkningsfremskrivning giver et entydigt billede af Europas demografiske sammensætning. Når først de store europæiske fødselsårgange er væk, forsvinder den kultur, og den åndelige bagage, vi har fået med fra fortiden.

Fremtidens hverdag

Om man kan lide det eller ej, så vil muslimer i kraft af den intolerance, der udgør kernen i deres religion, være udslagsgivende for lovgivning, tankesæt og den måde, som medier, musik, litteratur og europæernes hverdag vil udvikle sig. Homofobi, social kontrol og Sharia-baseret lovgivning i et omfang, som den almindelige vælger i dag slet ikke gør sig forestillinger om.

Europæisk frisind og udvikling af flere tusind års kulturrevolution vil blive lagt i graven, og er for så vidt allerede ved at blive det. Salamimetoden er en integreret del af islams måde at transformere de samfund om på, hvor muslimer når kysterne i de lande, de rammer. Et tilbundsgående kendskab til koranens anvisninger på, hvorledes de vantros lande – de europæiske – skal erobres, burde være børnelærdom i skolen for etnisk europæiske børn. I stedet bliver børnene tudet ørerne fulde om mangfoldighed og tolerance i bestræbelserne på at behage udefrakommende dybest set barbarisk tænkende migrantgrupper. At de etnisk unge bliver overfaldet og røvet og pigerne seksuelt krænket, det hører ikke med til den historie, som lærerne og medierne fortæller.

Glistrups profetier

Mogens Glistrup var profet i sin egen tid. Han forudså mere end nogen anden dansk politiker, hvad det var som fulgte med det, han kaldte muhamedanernes indtog. Han blev grinet af og kigget skævt til. Vold, kriminalitet og omforandring af vores homogene, stabile samfund, som endte ud i det kaos og økonomiske morads, som er fulgt med den “stramme’ udlændingepolitik, Danmark har ført de sidste 20 år. Hvorfra stramheden er kommet, må guderne vide. Jeg vil nødig opleve den slappe i så fald. Men begrebet “stram udlændingepolitik” bliver markedsført for at foregive, at politikerne har styr på udviklingen.

Ondets rod

Sandheden er, at Danmarks misere begyndte i 1983 under den Konservative Schlüter 4-kløver regering. Her ændrede politikerne under de Radikales ledelse udlændingelovgivningen således, at man kunne få asyl, blot man kom fra et uropræget område i verden. Efterfølgende lovgivningsmæssige stramninger har ikke været i stand til at rette op på det og ændre tendensen i retning af et flerkulturelt samfund på dansk grund. Samtlige gamle partier inklusive de borgerlige er medansvarlige i enhver voldtægt, ethvert overfald på sagesløse unge som gamle, og enhver unødvendig udgift til socialhjælp til de hundredtusinder af 3. verdensborgere, som har taget gratis ophold her i landet. Der har intet paradigmeskifte været på noget tidspunkt, der har kun været varm luft, og ingen handling. Selv DF bærer rundt på et tonstungt ansvar for at have svigtet under migrantkrisen i 2015.

DFs nedsmeltning

Når DF er smeltet og reelt ophørt med at eksistere, så er det på grund af dels en falsk markedsføring fra Socialdemokratiet og Venstre i at simulere fasthed i udlændingepolitikken, men dels også på grund af en utilfredshed med DFs slappe og slingrende kurs. Hverken S eller V har styr på noget som helst. Tallene fra Danmarks Statistik og politiets døgnrapporter lyver ikke, om end man i bedste politisk korrekte stil forsøger at lægge et lag fernis ind over virkeligheden også de steder. Det eneste solstrejf er Nye Borgerliges medvind. Lad den medvind blive til en storm.

Samfundets fjender

Samfundets værste fjender er ikke nødvendigvis indvandrerbander og Hizb-ut-Tahrir- typerne. De kan elimineres overnight, hvis viljen og stemmerne på Nye Borgerlige er der. Samfundets virkelige fjender er journalisterne på bladhusenes redaktioner, politikerne i de etablerede partier og tv-folkene på DR og TV2, som skaber en idylliseret opfattelse af det Danmark, vi efterlader os til fremtidens danskere. Først den dag, hvor vælgerkorpset indser, hvor voldsomt bedraget af fake news det har været, vil samfundets fjender blive fjernet fra de udvalgte poster, hvor de fortsat bombarderer os med løgne om indvandringens velsignelser.

Måtte folkestemningen ændre sig, så den tilpasser sig de tal og hensynet til de ofre, som indvandringen påfører danskerne. Må de tanker, Nye Borgerlige har om udvisning ved straffelovsovertrædelser, krav om selvforsørgelse og stop for spontanasyl blive hvermandseje. Før det sker, vil det være op af bakke for enhver, der har Danmark i hjertet.

Exit mobile version
Click to listen highlighted text!