Knivstikkeri: Vidner søges

Syd- og Sønderjyllands Politi opfordrer vidner til at kontakte politiet på telefon 114

Syd- og Sønderjyllands Politi modtog i går søndag den 26. februar klokken 21.03 flere anmeldelser om slagsmål med knive på Skolebakken i Esbjerg.

Politiet sendte omgående flere patruljer til stedet. Ved politiets ankomst blev der ydet førstehjælp til ofret, en 21-årig mand fra Varde. Manden, der var stukket med kniv flere gange, blev bragt til behandling på hospitalet.

Syd- og Sønderjyllands Politi efterforsker sagen intenst, herunder at skabe et overblik over hændelsesforløbet. Der er på nuværende tidspunkt ingen anholdte i sagen, oplyser efterforskningsleder vicepolitiinspektør Kent Brynilsen.

”Der er lige nu roligt i området og politiet er på stedet. I øjeblikket gennemfører vi tekniske undersøgelser på gerningsstedet, ligesom vi taler med vidner”, siger Kent Brynilsen.

Vicepolitiinspektøren oplyser, at der kan være en relation mellem offeret og gerningsmanden, men af hensyn til politiets videre undersøgelser i sagen kan politiet ikke udtale sig om yderligere detaljer.

”Vi har et stort efterforskningsarbejde foran os. Vi skal have kortlagt hele forløbet før, under og efter hændelsen. Det indebærer blandt andet afhøringer, forhøringer, tekniske undersøgelser og en række andre efterforskningsskridt. Derfor vil man kunne se mere politi end sædvanligt i byen”, siger Kent Brynilsen.

Syd- og Sønderjyllands Politi opstiller som en følge af hændelsen den mobile politistation ved Spar på Bøndergårdsvej 1 i Esbjerg fra klokken 8-11 og fra klokken 13-17 i dag.

LÆS OGSÅ:  Ung kvinde stak bekendt med kniv

”Alle er velkomne til at besøge den mobile politistation. Hvis man har informationer om sagen til os, så står vi klar til at modtage dem, men borgerne er ligeså velkomne, hvis de føler sig utrygge efter hændelsen og har brug for at tale med os om det, der er sket”, siger Kent Brynilsen.

Har borgerne oplysninger i sagen, kan man også kontakte politiet på telefon 1-1-4, hvor medarbejdere sidder klar til at modtage opkald.

Politiet efterforsker sagen som forsøg på manddrab. Politiet har ikke yderligere oplysninger om den såredes tilstand, ligesom Syd- og Sønderjyllands Politi ikke har flere kommentarer på nuværende tidspunkt.

OPDATERING:

Den mobile politistation er i dag ved Spar på Bøndergårdsvej, efter en mand blev overfaldet på Skolebakken i Esbjerg søndag aften

 

Syd- og Sønderjyllands Politi efterforsker fortsat intenst sagen om en 21-årig mand fra Varde, der søndag aften blev stukket med kniv på Skolebakken i Esbjerg. Der er endnu ikke foretaget anholdelser i sagen.

Politiet modtog anmeldelser om slagsmål med knive på Skolebakken klokken 21.03 søndag aften og sendte flere patruljer til stedet. Den 21-årige mand blev efter overfaldet indlagt på hospitalet og hans tilstand er fortsat kritisk.

”Vi efterforsker sagen som forsøg på manddrab og har siden anmeldelsen afhørt vidner, afsøgt området med hundepatruljer og foretaget undersøgelser på gerningsstedet. Vi efterforsker bredt for at klarlægge præcist, hvad der er sket og hvad der ligger til grund for hændelsen – og vi kan ikke udelukke, at der er en relation mellem offeret og gerningspersonen”, siger vicepolitiinspektør Kent Brynilsen, der er efterforskningsleder i sagen.

LÆS OGSÅ:  Grov vold ved knivstikkeri

Som følge af hændelsen har  Syd- og Sønderjyllands Politi iværksat en tryghedsskabende indsats, der betyder, at politiet vil være mere synligt i gadebilledet den kommende periode. Desuden er den mobile politistation i dag tilstede ved Spar på Bøndergårdsvej i Esbjerg til formiddag og igen fra klokken 13 til 17 i eftermiddag.

”Alle er meget velkomne til at besøge den mobile politistation både med informationer om sagen eller hvis man har brug for at tale med os om det, der er sket”, siger Kent Brynilsen.

Politiet kan ligeledes kontaktes på telefon 114, hvis man har oplysninger i sagen.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)