Kom i form derhjemme

Savner du fitness og at holde dig i form, som du plejede?

Uanset om det er fordi, det ikke er muligt for dig at tage i et fitnesscenter, eller om det nærmere er dårligt vejr eller bøvlet transport der gør det til en næsten uoverkommelig opgave at komme afsted, så er der en løsning på problemet. Indret træningsrummet i kælderen med en ny romaskine. Det kan være en rigtig god tilføjelse til et træningsrum, der måske primært består af ribber og en enkelt træningsbænk.

En romaskine er et rigtigt godt alternativ til løbebånd, hvis du er træt af bare at løbe uden at komme nogen vegne. Du kommer heller ikke ligefrem langt omkring med en romaskine. Til gengæld får du lov til at bruge din krop på helt andre måder end du ellers er vant til, og det er en træningsform der virkelig kan mærkes i alle de muskler, du ikke er vant til at bruge. Man kan nemt forbrænde en helt pæn sjat kalorier på et træningspas i en romaskine, hvis man udnytter programmerne ordentligt.

Få overblik over træningen

Der findes mange forskellige typer af romaskiner, og de har alle forskellige kvaliteter og egenskaber. Nogle er meget simple uden det helt store udstyr, mens andre er større og ligner dem, du kan finde i fitnesscentrene rundt omkring.

Du kan blandt andet kigge på romaskiner, der har en hel del programmer forudindstillet, så du ikke selv behøver opfinde nye træningspas fra gang til gang. Her kan du blot sætte dig og starte, og så kan du på skærmen følge med i, hvilket tempo og med hvor meget modstand, du skal træne. Det er let at sætte sig ind i og gør, at du ikke behøver opfinde den dybe tallerken hver eneste gang.

Der findes romaskiner i mange prisklasser, så uanset om du er træningsnørd eller ny på området finder du noget.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)