Kombardo Expressen stopper ved CPH

Kombardo Expressen på Bornholm har hidtil kørt direkte mellem Rønne og København. Men nu opfylder bussen et stort ønske fra bornholmerne og lægger vejen forbi Københavns Lufthavn.

Et stop i Københavns Lufthavn har været et stort ønske fra bornholmerne til Kombardo Expressen. Det ønske opfyldes nu.

”Allerede på Folkemødet 2018, hørte vi mange gange, at et stop i Københavns Lufthavn var en nødvendighed, men Københavns Lufthavn har været igennem omfattende ombygninger, og det har betydet, at det ikke har været muligt for Kombardo Expressen at få en plads ved den travle lufthavn.

”Men nu er pladsen der, og det betyder nye muligheder for bornholmerne”, siger Bornholmslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

”Bornholmerne rejser med fly som alle andre, men mange bruger også et stop i Københavns Lufthavn som en genvej til Metro-systemet, der nemt og hurtigt bringer dem rundt i hovedstaden”, siger Jesper Skovgaard.

Kombardo Expressens køreplan ændres ikke med det nye stop. Det er muligt at nå stoppet i Københavns Lufthavn på den tid, der er til rådighed i dag. Busgæsterne mod Rønne skal møde i lufthavnen samme tid som mødetiden i Ingerslevsgade.

Første stop i lufthavnen sker allerede på søndag den 1. september.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)