Kongehuset sikres mod muslimsk terror

Man kan ikke længere køre sin bil over Amalienborg Slotsplads. De fire indgange til pladsen er ifølge Politiken blevet omkranset med bronzebetrukne pullerter af en højde på en meter og tyve centimeter, der spærrer for, at biler kan køre igennem.

Forud for beslutningen havde der været en række angreb i europæiske storbyer, hvor lastbiler med radikaliserede muslimske chauffører var kørt ind i menneskemængder.

24NYT: De jævnlige bulletiner fra Politiets Efterretningstjeneste om, at trusselsniveauet mod Danmark er uændret højt, minder os løbende om, at der er muslimske kræfter i landet, som ønsker at ramme det åbne og frie danske samfund med terror. Fjenden er i landet og stjæler danskerne frihed, men danske myndigheder aner ikke, hvad de skal stille op.

Årtiers snak om integration og antiradikalisering har ikke hjulpet stort. Den muslimske trussel er ikke afmonteret. Nye generationer af potentielle muslimske terrorister vokser op i skyggen af alle behandlersamfundets og velfærdsstatens kostbare socialiseringsprogrammer. Vi kan lige så godt droppe illusionerne – vi har for længst tabt til islamistisk terror. Den har uigenkaldeligt forandret det danske samfund og er blevet integreret i danskernes dagligdag og livsform.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)