Kun kristendommen kan være bolværk mod islam

Sekularismen ikke er nok til at ruste os til den civilisationskrig, Vesten står over for, vi har brug for kristendommen, skriver Marie Høgh i Jyllands-Posten.

”Den vestlige civilisation står for fald over for både islams indmarch og woke-ideologiens infiltrering af vores samfund. Vi har brug for et åndeligt bolværk, når islam og woke-ideologien æder sig ind på Vestens ’moralske væv’ – for vi er nødt til at forstå, at det eneste, der kan standse nedbrydningen af den europæiske civilisation, er en bekendelse til kristendommen som vores åndelige fundament.

Vi kan ikke modstå Kina, Rusland og Iran, hvis vi ikke kan forklare vores befolkninger, hvorfor det er vigtigt, at vi gør netop det. Vi kan ikke bekæmpe woke-ideologi, hvis vi ikke kan forsvare den civilisation, som den har besluttet sig for at destruere. Og vi kan ikke gå imod islamisme udelukkende med sekulære redskaber. Ytringsfrihed er en af vores demokratiske grundprincipper, men det er ikke et tilstrækkeligt modsvar til islamiseringen af Vesten”.

 

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)