Kvinde mishandlet ved busstoppested i – fik livstruende skader

Ifølge den seneste nationale tryghedsundersøgelse fra Sveriges nationale Kriminalitetsforebyggende Råd er 4 ud af 10 kvinder bange for at gå ud. I en rapport fra Amnesty International står der: "I en undersøgelse fra 2017 oplyste 1,4% af de adspurgte, at de havde været udsat for voldtægt eller seksuelle overgreb, svarende til omkring 112.000 mennesker på landsplan." (Billedkilde: iStock)

Ventede på bus, blev tæsket med en planke

Natten til søndag blev en 25-årig kvinde som stod på et busstoppested i Malmø angrebet af en mand som sneg sig ind på hende bagfra. Derefter slog han hende gentagne gange med en planke, så hun fik livstruende skader. Det skriver Sydsvenskan. Den mistænkte mand blev anholdt og sigtes nu for mordforsøg efter at have været afhørt.

Kriminelle bander spreder i stigende grad frygt og usikkerhed i Malmø.  Der har været næsten 200 eksplosioner i Sverige alene i år, ifølge det norske medie NRK. Bomberne er ofte lavet af gødning og dynamit, som stjæles fra byggepladser.

Artiklen fortsætter under videoen…

”Udviklingen er meget alvorlig og det gælder især den hensynsløse brug af sprængstoffer,” sagde Sveriges politichef Anders Thornberg i oktober.

Kommentarer