Kvinde udsat for røveri af fire araberdrenge – Politiet beder om hjælp

araber muslim kaster dreng
Arkivbillede.

Torsdag kl. 20.40 modtog politiet en anmeldelse om et røveri af taske. Forurettede kom kl. ca. 20.30 cyklende ad Silkeborgvej mod vest i Brabrand. Umiddelbart efter at forurettede havde krydset Åby Ringvej, kørte hun forbi et busstoppested, hvor der stod en gruppe på 3-4 drenge. Da forurettede var kommet forbi busstoppestedet, mærkede hun pludselig et kraftigt ryk i hendes skuldertaske. Der blev rykket så kraftigt i tasken, at hun væltede på cyklen.

På trods af at dette holdt hun godt fast i tasken, mens gerningsmændene forsøgte, at rive den ud af hænderne på hende. Der blev revet så hårdt i tasken, at remmen gik i stykker. Herefter løb gerningsmændene fra stedet og ind i et villaområde. Forurettede fulgte efter gerningsmændene gennem flere haver og tilbage til busstoppestedet, hvor de sprang på buslinje 11 mod Harlev. Forurettede nåede ikke bussen.

Drengene signaliseres som: 12-15 år gamle, 150 – 160 cm høje og arabisk af udseende. Den ene bar en sort hættetrøje, mens en anden var iført en sort dynejakke.

Vi har brugbare spor i sagen, men derudover søger vi vidner, der i tidsrummet 20.30 – 20.45 har set noget i området omkring busstoppestedet. Ring 114 hvis du har oplysninger til sagen.