Lars-Christian Brask

Kandidat til byrådet i Roskilde for Liberal Alliance

58 år. Bank- og lederuddannet fra Jyske Bank samt diverse internationale business schools inkl. CBS.

Tidligere bankdirektør i nogle af verdens største banker inkl. 15 år i England og USA.

I dag Bestyrelsesformand for forskellige virksomheder i software over bygge & anlæg til økologisk landbrug og professionel fodbold.

Mine mærkesager:

  1. Roskilde skal blomstre igen, det kræver økonomisk genopretning og ansvarlighed. Roskilde og omegn er et fantastisk sted. Der skal dog kunne planlægges langsigtet og ordentligt. Det kræver orden i penalhuset. Orden og ansvarlighed kan jeg genskabe som leder med økonomisk indsigt. Hvis der er planer og orden, der kan regnes med, så kommer familier og virksomheder til byen. Det giver os øget velstand, som betaler for velfærden. 
  2. Sundt miljø og sundhed skal hånd i hånd. Sundhed er forudsætningen for det gode liv. I min hverdag har jeg fokus på, at der kommer så lidt kemi i grundvandet og i vores munde som muligt: jeg deltager i og støtter aktivt forskning og udvikling af sundere og mere bæredygtige metoder i alt fra arbejdsmiljø, medicin, energi, mad, byggeri og til transport. Jeg arbejder for en renere by, fjord og natur, fordi det giver mening, og fordi vi skal efterlade et sundere miljø med et lavere klimaaftryk til næste generation.
  3. Det gode liv i Roskilde. Barn, ung, ældre, enlig, småbørnsfamilie eller fraskilt – uanset familiemønster eller hvor vi er i livet, så skal Roskilde Kommune tilbyde attraktive vilkår og muligheder. Det kræver en tidssvarende infrastruktur, uddannelsesmuligheder, jobmuligheder, institutionstilbud til unge og ældre, samt et trygt hverdagsliv uden frygt for kriminalitet. Jeg prioriterer som politiker det ”hele” liv.