Lars Løkke har ekskluderet Mike Fonseca – hvad med Jeppe Kofod?

Debatindlæg på 24NYT er alene udtryk for forfatterens holdning.

Moral er godt, og dobbeltmoral er dobbelt så godt eller? Moderaternes leder, Lars Løkke, har ekskluderet Mike Fonseca for at have brudt Moderaternes moralkodeks! Fonseca er 28 år, og er, ifølge ham selv, i et forhold med en 15-årig skolepige. Forholdet er godkendt af pigens forældre. Javel så. Ud fra vores lov om seksuel lavalder er der altså ikke begået noget kriminelt, det er det (u)moralske i forholdet.

Debatindlæg af Eva Terndrup

Det kan jeg sagtens følge, men så kommer det store spørgsmål: Jeppe Kofod, tidligere udenrigsminister, havde et seksuelt forhold til en skolepige på 15 år. Hun var endda deltager på et gruppemøde/seminar afholdt af Socialdemokratiet, hvor Kofod var underviser! Blev Kofod ekskluderet fra Socialdemokratiet? Krævede Løkke eller andre, at Kofod skulle ud? Næh, Jeppe Kofod blev belønnet med en post som udenrigsminister! Vi har altså to regeringspartier, der ser meget forskelligt på moralske principper. Tidligere var Løkke åbenbart ligeglad med moral og etik. Hvad med alle Løkkes muslimske venner?

De 57 OIC-lande, der presser Løkke til at lave en Koran-lov, lever efter en ideologi, baseret på en profet, der selv giftede sig med en pige på 7-9 år. Koranen tillader altså pædofili, så Løkke har da et moralsk problem? Hans partimedlemmer må ikke have et ganske lovligt forhold til en skolepige, men alle ikke- vestlige indvandrere må gerne have barnebrude, leve i ulovlige pædofile forhold?

LÆS OGSÅ:  "Islam skal totalt ud af Danmark," mener tidligere folketingsmedlem

Inger Støjberg blev dømt, fordi hun ville stoppe dette vanvid, men nu bøjer vi nakken for islam. Jeg støtter ikke Fonseca i hans forhold, men det er Løkkes forhold til moral og etik, der nager mig. Og selvfølgelig de andre politikere, der nu er ude og fordømme Fonseca. Hvor var de i debatten om Jeppe Kofod?

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)