Lars Løkke Rasmussen og Moderaterne vil ikke Danmark noget godt!

Debatindlæg på 24NYT er alene udtryk for forfatterens holdning.

EU- kampagnen er et tydeligt eksempel. Mere EU, gerne Euro indført hurtigst muligt. Udenlandsk arbejdskraft, især fra det afrikanske kontinent. Og hvorfor lige Afrika? Jo, en af Moderaternes spidser, Abdinoor Adam Hassan, er fra Somalia. Tidligere socialdemokrat men gik til Moderaterne, så nu er Moderaterne repræsenteret i Odense Byråd. Som EU-kandidat afholder Abdinoor (vælger)møder helt uden kvinder! Det blev afholdt i Diamond Palace i Gellerup-Planen i Aarhus. På rigtig muslimsk vis med bøn og det hele.

Debatindlæg af Eva Terndrup

Åh, jeg glemte helt at fortælle, at der slet ikke blev talt dansk under mødet! Til jer, der roser de såkaldte velintegrerede muslimer, her ser I resultatet. Undergravning af det danske demokrati, kvindeundertrykkelse, knægtelse af ytringsfriheden. Moderaterne taler om flere afrikanere til Danmark. Vi mangler arbejdskraft. Nej tak, siger jeg bare. Det er allerede lykkes Moderaterne at få gennemført en Koranlov! Lige i Abdinoors ånd. Hvordan kan danskerne stemme på så et landsskadeligt parti? Det bliver værre. Lars Løkke har foreslået, at Danmark sammen med de andre medlemmer i EU optager et lån på mange mia Euro med solidarisk hæftelse for at investere i Ukraines sikkerhed! Manden er jo rablende vanvittig! Danmark skal altså sætte danskernes penge på spil for et korrupt land, der i forvejen har fået 41 mia danske kr!!!!!

Vores lille land har doneret i samme liga som USA, Tyskland og England. Vores folkepensionister har intet fået, og får intet! En folkepension er på størrelse med en almisse. Det er ret nedværdigende at få udbetalt godt og vel 10 000 kr med tillæg. Hvem har sat det beløb, og hvornår blev det bestemt? Fordi man fylder 67, bliver leveomkostningerne ikke sat ned. Udgifterne er de samme, men ’lønnen’ er nærmest halveret. Uværdigt! Det byder man danskere, der har knoklet hele livet og har betalt masser af skat. De samme danskere skal så stiltiende se på, at regeringen sender flere og flere penge til Ukraine. Samtidig vil de samme politikere have flere muslimer til Danmark.

LÆS OGSÅ:  Der er håb forude – § 266 c

Vi ved jo alle, hvordan det går. De koster kassen, de fleste kommer aldrig i arbejde, kriminaliteten blandt de utilpassede muslimske indvandrere er mega-høj. Alle de mia, der bruges årligt på det segment, kunne bruges på de ældre. Få øjnene op for Moderaterne og deres landsskadelige arbejde! Fjernelsen af Store Bededag var startskuddet, så kom Koranloven, og de fortsætter i samme stil. Der er intet fædrelandskærligt over det parti. Sammen med de to andre regeringspartier, Socialdemokratiet og

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)