Løvens Hule-exit førte alligevel til investering

Efter et dramatisk exit fra Løvens Hule lykkedes det alligevel den unge smykkevirksomhed Sorelle Jewellery at lande en investering fra Jacob Risgaard på 10 procent af virksomheden for 100.000 kroner. Det skal være med til at sikre Sorelles unikke perlesmykker en langt større udbredelse på det danske marked.

Camilla-Julie Skov Hansen og Trine Damborg måtte i første omgang forlade Løvens Hule uden en investering, men ikke desto mindre endte programmet lidt dramatisk med en investering fra Jacob Risgaard, der således lagde 100.000 kroner for 10 procent af virksomheden.

Camilla-Julie Skov Hansen og Trine Damborg har på blot to år skabt en smykkevirksomhed, hvor perlerne i den grad drysser ned over kunderne. De to energiske iværksættere så nemlig pludselig et gryende marked for ægte ferskvandsperler, som de selv importerer og omsætter til smukke halskæder, øreringe og armbånd, der designes og produceres af Sorelle Jewellery på værkstedet i Danmark. Ferskvandsperler holder sin naturlige glans i årevis, og i nogle af produkterne sættes perlerne sammen med halvædelsten som opal og angelite. Det bidrager til at give smykkerne deres helt eget udtryk, hvilket har været med til at gøre smykkerne til et dyrebart eje for nogle af landets helt store influencere.

Camilla-Julie Skov Hansen og Trine Damborg måtte i første omgang forlade Løvens Hule uden en investering, men ikke desto mindre endte programmet lidt dramatisk med en investering fra Jacob Risgaard, der således lagde 100.000 kroner for 10 procent af virksomheden.

–          Sorelle Jewellery bygger på ægte personlighed, et kæmpe drive og en passion, som skinner så tydeligt igennem i stifterne og ikke mindst deres produkter. Det er ind imellem langt vigtigere end at kunne fremvise en kæmpe omsætning, og det søsterlignende forhold, som Camilla-Julie og Trine har sammen både privat og professionelt, kunne jeg alligevel ikke stå for. De har kæmpet på så mange planer og fortjener fuldt ud at få en investor med ombord, som kan bidrage til at øge væksten, siger Jacob Risgaard, serieinvestor og medstifter af Coolshop.

LÆS OGSÅ:  Iværksætterpar skaber millionvækst på trøjer mod rygsmerter

Kampen, som Jacob Risgaard henviser til, har at gøre med Camilla-Julie Skov Hansens bearbejdning af angst. Og perlernes betydning for hende som en meditativ vej ud af sin mentale bagage.

–          Jeg har brugt det at skabe smykker som en stille og rolig bearbejdning af den angst, som jeg i en periode af mit liv stod midt i. Jeg er super glad for, at Jacob Risgaard endte med at skabe lidt drama og alligevel ikke kunne modstå fristelsen til at hoppe med på vores rejse, som jo først lige er begyndt. Den tillid vil vi gøre alt for at vise ham, at vi kan løfte, lyder det storsmilende fra Camilla-Julie Skov Hansen, der sammen med sin forretningspartner og ”søster” Trine Damborg nu ser en drøm gå i opfyldelse:

–          Vi har kæmpet nat og dag for at nå hertil, og vores virksomhed har så meget potentiale. Det krævede lige lidt ekstra at få Jacob med ombord, men vi er kisteglade, og nu skal vi for alvor i gang med at opbygge markedet omkring vores smykker, kommenterer Trine Damborg.

Ud over ferskvandsperlerne og de såkaldte barok-perler, der har et meget naturligt og varieret udseende, designer og producerer Sorelle Jewellery halskæder og armbånd med forgyldte bogstaver – idet personlige smykker lige nu er en kæmpe trend i modebilledet. Sorelle Jewellery her desuden skabt en serie af perlesmykker til mænd, Fratello, der betyder bror, ligesom Sorelle betyder søster på italiensk. Målsætningen for Camilla-Julie Skov Hansen og Trine Damborg er at nå en omsætning på 10 mio. kroner i 2024, hvor antallet af forhandlere efter planen skal være steget til godt 30 fra de nuværende syv.

LÆS OGSÅ:  Vi skal have flere iværksættere med vækst

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)