Louise-drabet: Politiet afsøger område med otte hunde

Københavns Vestegns Politi har her til formiddag indledt fornyet søgning med politihunde i Herlev. Det sker i forsøget på at finde nye spor i sagen om drabet i Elverparken fra november 2016.

– Selv om vi tidligere har haft omfattende søgning med politihunde og at drabet ligger mere end to år tilbage i tiden, så vurderer vores eksperter, at det fortsat vil være muligt at finde spor, hvis gerningsmanden har afsat sådanne i tiden umiddelbart efter gerningstidspunktet, siger politikommissær Ole Nielsen.

Otte politihunde

Tidligere i år nedsatte Københavns Vestegns Politi en gruppe af erfarne efterforskere fra andre politikredse til at se på sagen med friske øjne – et såkaldt peer review. Det er på baggrund af den gruppes anbefalinger og på baggrund af øvrig tidligere efterforskning, at der nu sker fornyet søgning med politihunde.

– Det er en række spor vi tidligere har set på, som vi nu vender igen. Det skal tages helt bogstaveligt, at vi fortsat efterforsker dette bestialske drab og derfor opfordrer vi fortsat også vidner til at kontakte os, hvis man ligger inde med viden, man ikke tidligere har delt med politiet, siger Ole Nielsen

Der er tale om et område øst for gerningsstedet, der her til formiddag bliver undersøgt. I alt otte politihunde bruges i forbindelse med søgningen.

Københavns Vestegns Politi har ikke yderligere kommentarer for nuværende.

LÆS OGSÅ:  Drabet på Hanne With: Vigtigt vidne efterlyses

Drabet i Elverparken blev begået den 4. november 2016 i Herlev . Her blev den 32-årige Louise Borglit myrdet af en indtil nu ukendt gerningsmand. Københavns Vestegns Politi efterforsker fortsat drabet.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)