Mand død af knivstik på bosted

En 29-årig mand er i dag afgået ved døden som følge af knivstik, han blev påført på et bosted for børn og unge i Fårevejle, hvor den 29-årige arbejdede. En 19-årig mandlig beboer på bostedet er anholdt i sagen.

En 29-årig mandlig medarbejder på et bosted for børn og unge i Fårevejle – Odsherred Kommune, blev i eftermiddag stukket med kniv, og han afgik kort efter ved døden på sygehuset. Overfaldet på ham skete uden for opholdsstedet på Riisvej. En 19-årig mandlig beboer er anholdt i sagen.

Politi og ambulance blev kl. 15.11 rekvireret til Riisvej i Fårevejle – Odsherred kommune, hvor en tilskadekommen mand var blevet fundet på vejen. Da ambulancen kom frem, kunne det konstateres, at manden var stukket med kniv.

Ambulancepersonalet ydede førstehjælp, og den 29-årige blev hentet af lægehelikopteren og fløjet til Holbæk Sygehus. Skaderne var dog så alvorlige, at hans liv ikke stod til at redde, og han blev erklæret død på sygehuset.

Politiet anholdt kl. 15.27 en 19-årig beboer på opholdsstedet. Han er sigtet for at stå bag knivstikket på medarbejderen. Anholdelsen foregik uden dramatik, og den 19-årige blev taget med på politistationen til afhøring. Han vil i morgen blive fremstillet i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling.

Gerningsstedet bliver nu undersøgt af politiets kriminalteknikere og afsøges med hunde. Undersøgelserne vil stå på indtil senere på aftenen, hvor også de øvrige tilstedeværende på stedet vil blive afhørt til sagen.

LÆS OGSÅ:  Fire personer er sigtede efter knivstik i indvandrerghetto

Den 29-åriges pårørende er underrettet om dødsfaldet.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)