Mand krænkede flere kvinders blufærdighed mv.

Køge / Stevns

Lørdag formiddag fik politiet ikke mindre end tre anmeldelser, som tydede på, at samme mand kunne mistænkes for flere krænkelser af kvinder i både Køge og i Hårlev på Stevns.

Første anmeldelse indløb kl. 09.26, efter at en 66-årig kvinde fra Stubbekøbing netop var ankommet med toget til Køge Nord-station. Her var hun blevet konfronteret med en onanerende mand, der kortvarigt var fulgt efter hende, men uden at hun blev direkte antastet, så politiet anså anmeldelsen som en sag om blufærdighedskrænkelse.

Sidst på formiddagen henvendte en 37-årig kvinde fra Karise sig til politiet med en anmeldelse om, at hun kl. ca. 10.30 var omfavnet voldsomt af en fremmed mand, da hun forlod hallen, Industrivej, Hårlev. Hun råbte op og slap fri af mandens tag om hende uden at have lidt fysisk overlast.

Ifølge en anmeldelse lørdag eftermiddag havde en 17-årig kvinde fra Nakskov også fået krænket sin blufærdighed. Hun var kort efter ankomsten til Køge Nord-station kl. ca. 08.40 blevet befølt på bagdelen af en fremmed mand, da hun var på vej op ad trapperne på togstationen.

Politiet fik ved afhøring de tre forurettede kvinder mistanke om, at der var tale om samme mand, som politiet i eftermiddagens løb fik identificeret som en 20-årig mand fra Faxe kommune.

Den 20-årige blev lørdag eftermiddag anholdt på den institution, hvor han opholdt sig, og efterfølgende sigtet for og afhørt til to tilfælde af blufærdighedskrænkelse over for kvinderne på Køge Nord-station samt for vold mod kvinden i Hårlev.

LÆS OGSÅ:  Blotter fanget med bukserne nede

Politiet løslod den 20-årige efter afhøringen efter en nøje vurdering af omstændighederne ved de forhold, som han var mistænkt for. Han er fortsat sigtet i sagerne og vil derfor senere høre nærmere fra politiet, når sagerne strafferetligt skal afgøres.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)