Mand og kvinde sigtet for vold og racisme 

En 17-årig kvinde og en 20-årig mand blev tidligt søndag morgen anholdt og sigtet for racisme og grov vold begået mod en 17-årig kvinde.

Den 17-årige gik natten til søndag lidt over kl. 2.00 på Havnevejen i Grenaa, da kvinden og manden kom kørende i en bil ved siden af hende. Ifølge den 17-åriges forklaring råbte manden en racistisk kommentar møntet på hendes hudfarve efter hende, inden bilen holdt ind til siden lidt derfra.

Den 17-årige blev så vred over kommentaren, at hun løb hen til bilen og konfronterede kvinden og manden. Kvinden steg ud af bilen, og det førte til et mindre slagsmål mellem de to kvinder. Den 20-årige mand kom også til for at hjælpe sin veninde, og han slog og skubbede den 17-årige kvinde.

Under tumulten tog kvinden en peberspray frem, som hun brugte mod den 17-årige, der blev ramt på kinden. Kvinden og manden kørte efterfølgende væk fra stedet, og den 17-årige anmeldte episoden til politiet.

Østjyllands Politi anholdt kort efter den 17-årige kvinde og den 20-årige mand, som begge foreløbigt er sigtet for grov vold, for racisme og for at have en peberspray på sig.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)