Mand på jernbanesporene knuste rude i tog

Jernbanegade, Roskilde

Kl. 05.58 onsdag måtte politiet rykke ud til perronområdet ved Roskilde togstation, idet en mand løb forvirret rundt både på perronerne, på jernbanesporene og i gangtunnelen under sporene.

Politiet måtte få togdriften standset af sikkerhedsmæssige årsager under eftersøgning af manden, som politiet efter ca. 20 minutter fik fat i. Herefter kunne togdriften genoptages.

Manden blev identificeret som en 31-årig mand fra den nordlige del af Roskilde kommune. Han kunne mistænkes for overtrædelse af straffeloven ved at have forstyrret de offentlige samfærdselsmidler på grund af sin adfærd på stationsområdet, ligesom det viste sig, at han inden pågribelsen havde kastet nogle skærver mod et tog, så ruden ind til en lokomotivfører var blevet beskadiget.

Den 31-årige blev anholdt og bragt til politistationen i Roskilde, hvor han blev afhørt i anledning af de to sigtelser for overtrædelse af straffeloven. Han blev løsladt senere på formiddagen, men er dog fortsat sigtet i sagerne, som han vil høre nærmere om, når de strafferetligt skal afgøres.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)