Mand ramt af skud i Gersagerparken i Greve

27-årig mand blev ramt af skud i Gersagerparken i Greve i dag torsdag kl. ca. 14.00. Politiet efterlyser en lys Audi, som er kørt fra området.

Midt- og Vestsjællands Politi modtog kl. 14.56 information om, at en kvæstet mand befandt sig på Hvidovre Hospital med mulige skudlæsioner efter en hændelse, der skulle være foregået i Gersagerparken, 2670 Greve.

Manden blev bragt til et andet hospital i hovedstadsområdet til behandling for skudlæsion i brystet og meldes p.t. uden for livsfare.

Offeret er identificeret som en 27-årig mand fra København, som er kendt af politiet i forvejen.

Midt- og Vestsjællands Politi indledte straks efter anmeldelsen undersøgelser i Gersagerparken, hvor politiet foreløbigt har fundet bl.a. patronhylstre, blod og skudhuller i parkerede biler.

Skyderiet formodes at være foregået omkring kl. 14.00, hvor vidner hørte flere skud blive afgivet. Kort efter kørte en lys Audi personbil fra området og forsvandt i ukendt retning.

På gerningsstedet i Gersagerparken ud for nr. 121-123 foretager politiet i øjeblikket undersøgelser med indsamling af tekniske spor samt almindelig efterforskning i øvrigt.

Midt- og Vestsjællands Politi arbejder ud fra flere teorier om motivet til skudepisoden og har derfor brug for offentlighedens hjælp.

Politiet vil derfor gerne i kontakt med personer, der har bemærket noget usædvanligt i området omkring kl. 1400, eller som har oplysninger i øvrigt i sagen.

Oplysninger gives til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 46 35 14 48 eller via nærmeste politi på tlf. 114.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)