Mand spyttede efter ambulance- og politipersonale

Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 14.10 torsdag rykkede ambulancepersonale ud for at hjælpe en mand i Nykøbing Sj.-området, idet han ifølge anmeldelsen måske var syg på grund af forøget medicinindtag. Ambulancepersonalet kunne ikke umiddelbart hjælpe manden, der spyttede på dem, så politiet måtte tilkaldes.

Politiet blev også mødt af en spyttende mand, der tillige var udadreagerende, idet han ramte en politibetjent med et spark. Endvidere udtalte han diverse skældsord mod politiet, der fik manden identificeret som en 42-årig mand fra Nykøbing Sj.

Manden blev anholdt som mistænkt for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om vold mod både ambulancepersonalet og politiet på grund af spytteriet og sparket mod politibetjenten.

Den 42-årige blev tilset af en læge, der vurderede, at den 42-årige ikke havde akut behov for lægelig hjælp, men dog lidt uligevægtig. Politiet anbragte ham i detentionen på politistationen i Roskilde, da han ikke blev vurderet egnet til at tage på sig selv. Sidst på aftenen blev han løsladt uden afhøring til sagen, som politiet følger op på senere, når den 42-årige har det bedre.

Kl. 02.13 måtte politiet rykke ud til en tankstation på Valdemar Sejrsvej, Holbæk, hvorfra tankpersonalet ikke kunne få en mand til at forlade stedet. Politiet kørte frem til tankstationen, hvorfra den 42-årige blev bortvist uden problemer.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)