Mand stukket med kniv

Ladegårdsparken Vest, Holbæk

Søndag kl. 16.51 fik politiet en anmeldelse om, at to grupper var i slagsmål og måske overfaldt hinanden i Ladegårdsparken Vest.

Uroen skulle foregå foran en dagligvarebutik i området. Politiet sendte flere patruljer til beboelsesområdet, og en patrulje traf kl. 16.55 på vej dertil en bil, hvor en tilskadekommen mand befandt sig på vej mod skadestuen.

Der var tale om en 24-årig mand fra Nykøbing Sj., som havde et overfladisk og ikke livstruende snitsår i den ene balle. Han blev sendt videre til skadestuen til fornøden behandling og registrering af skaden.

I området fik politiet kontakt til flere personer, der oplyste, at to mænd kunne mistænkes for at være dem, der havde stukket offeret med kniv. Efter sammenstimlen i området i forbindelse med intern uoverensstemmelse efter noget uorden i havneområdet i Holbæk lørdag kunne to 19-årige mænd med tilknytning til Holbæk mistænkes for at have en rolle.

Politiet har siden ledt efter de to mænd på de steder, som de måtte bo/opholde sig, men de er indtil videre ikke fundet. Deres identitet er politiet bekendt, så politiets opfordring til dem er at melde sig snarest til politiet i anledning af sagen.

De er nu efterlyst af politiet i hele Danmark. Kl. ca. 19.00 forlod de fleste patruljer boligområdet efter endt, akut indsats, men politiet var i de følgende timer stadig præventivt til stede i området med et færre antal patruljer.

LÆS OGSÅ:  To indvandrere stikker ung mand ned med kniv, fordi han påtalte deres knallertkørsel

Kl. 22.26 fik politiet så en anmeldelse om skyderi i området, men en patrulje, der var til stede i boligområdet, havde ikke umiddelbart hørt noget, ligesom alle i området forholdt sig rolige. Ved nærmere undersøgelse af baggrunden for anmeldelsen fik politiet oplysninger om, at affyring af fyrværkeri formentlig var årsagen til en lyd, der kunne minde om skudafgivelse. Politiet fandt heller ingen indikationer på skudafgivelse i området.

 

OPFØLGNING: Grundlovsforhør

En 19-årig mand fra Holbæk blev i går mandag kl. 14.58 anholdt som mistænkt i sagen om grov vold, hvor en 24-årig mand blev stukket i den ene balle med en kniv søndag eftermiddag i Ladegårdsparken Vest.

Politiet havde i løbet af mandagen fået telefonisk kontakt til den 19-årige, som så ville melde sig selv til politiet. En patrulje kørte til det aftalte mødested i Ringsted, hvor den 19-årige også var dukket op, så politiet kunne anholde ham. Han er blevet sigtet for grov vold og er fortsat i politiets varetægt, idet anklagemyndigheden tirsdag formiddag vil fremstille ham i grundlovsforhør kl. 10.45 ved Retten i Holbæk med krav om varetægtsfængsling.

Anklagemyndigheden vil begære grundlovsforhøret afholdt for lukkede døre.
Politiet leder fortsat efter den anden 19-årige, som mistænkes for også at have en rolle i sagen, og opfordrer ham fortsat til at melde sig selv.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)