Tidligere melding om skud er nu undersøgt af politiet

Nordjyllands Politi har her til eftermiddag afsluttet den efterforskning, som har været i gang i området omkring Godfred Hansensvej i Aalborg SØ siden i morges.

Den indledende melding, modtaget kl. 09.05, lød på, at der skulle været afgivet et et skud omkring adressen, hvorfor politiet straks sendte patruljer til stedet.

”Den slags tager vi meget alvorligt,” siger vicepolitiinspektør Anders Uhrskov.

Men efter at politiet har undersøgt omstændighederne nærmere, kan vicepolitiinspektøren afvise, at der har været tale om skudafgivelse.

”Vores efterforskning derude har vist, at der har været tale om en rudeknusning – og altså ingen skudafgivelse,” understreger Anders Uhrskov, der tilføjer, at politiet nu behandler anmeldelsen som et indbrud.

Politiet har i forbindelse med efterforskningen blandt andet foretaget afhøringer af personer, forhøringer i området samt tekniske undersøgelser ude på stedet – og det har ført til, at politiet har anholdt to yngre mænd fra Aalborg. De to mænd er sigtet for indbrud ved rudeknusning, og de vil begge blive løsladt, når afhøringen af dem er slut.

Kommentarer