Melding om skyderi og biljagt – politiet søger vidner

Skyderi, Lyngby
Klokken 17.17 i går blev det anmeldt, at et køretøj jagtede et andet på Lundtoftevej i sydgående retning nær DTU, og at der muligvis var blevet skudt fra den ene bil mod den anden. Den jagtede bil var en mindre sort personbil, mens det jagtende køretøj var en grålig bil.

Området blev efterfølgende afspærret med henblik på at foretage tekniske undersøgelser, og der blev blandt andet fundet patronhylstre på stedet, der indikerede, at et skyderi havde fundet sted.

Den indledende efterforskning peger ikke umiddelbart på nogle konkrete mistænkte, men Nordsjællands Politi er selvfølgelig opmærksomme på, om episoden skulle udspringe fra en konflikt i rocker/bandemiljøet.

Politiet er i forbindelse med efterforskningen interesseret i at høre fra vidner, der kan have observeret noget i området omkring DTU og Lundtofteparken med relevans for sagen.

Særligt søger politiet at komme i kontakt med et vidne, der cirka klokken 17.15 befandt sig på Lundtoftevej ved et busstoppested ud for Lyngby Handelsskole.

Vidnet måtte sandsynligvis springe til side for at undgå at blive ramt af det sorte køretøj, hvorefter vidnet efterfølgende steg på en bus og kørte væk fra stedet.

Eventuelle vidner kan rette henvendelse til Nordsjællands Politi på telefon 114.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)