Mellemøstlige indsamlere var svindlere

Mandag formiddag klokken 10.30 kontaktede en borger politiet og fortalte, at der uden for Irma i Humlebæk Center stod en yngre kvinde og forsøgte at samle penge ind ved at fortælle, at indsamlingen var til fordel for døve og blinde. En patrulje kørte til stedet for at undersøge sagen nærmere, men kvinden var der ikke længere og var heller ikke at finde, da patruljen efterfølgende kørte rundt i området og kiggede efter hende.

Lidt senere på formiddagen kom en anmeldelse om, at en kvinde og en mand forsøgte at samle penge ind til døve og blinde ved Kongevejs-Centret. Her havde en 70-årig kvinde doneret penge og var blevet bedt om at skrive under på et papir. Kvinden opdagende bagefter, at resten af kontanterne i hendes pung var væk.

De to personer beskrives som A: kvinde, mellemøstlig af udseende, 20-30 år, 150-155 cm høj, kraftig af bygning, mørk i huden med sort mellemlangt hår og brune øjne, iført sommertøj. B: mand, mellemøstlig af udseende, 40-45 år, 155-160 cm høj, kraftig af bygning, mørk i huden med sort kort hår, iført sommertøj. Det kan ikke udelukkes, at der er personsammenfald mellem de to hændelser.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)