Mistænkt til knivdrab fremstilles i grundlovsforhør

En 15-årig dreng, der er sigtet for at have dræbt en jævnaldrende dreng søndag aften i Grenaa, blev mandag eftermiddag varetægtsfængslet i surrogat på en ungdomsinstitution frem til den 18. december.

 

 

Den 15-årige sigtes for manddrab ved at have stukket en anden 15-årig dreng i brystet med en kniv, så han afgik ved døden. Episoden fandt sted på Stationsplads ved stationen i Grenaa.

 

Derudover sigtes den anholdte for forsøg på grov vold ved samme tid og sted at have stukket ud efter en 15-årig dreng, som fik flænset hul i jakken, men ikke blev ramt.

 

”Det er en ven til den afdøde, der er med, og som bliver ramt i jakken af kniven, da der sker en konfrontation på stedet. Det er stadig vores overbevisning, at det er den afdøde og den anholdte, der har en uoverensstemmelse, og den eskalerer så søndag aften, ” siger vicepolitiinspektør Flemming Nørgaard.

 

Den kommende tid vil det lokale politi være ekstra synligt til stede i Grenaa, blandt andet omkring stationen.

 

Ved grundlovsforhøret lukkede retten dørene for offentligheden, og der blev nedlagt navne- og referatforbud. Østjyllands Politi ønsker ikke at oplyse yderligere om sagen på nuværende tidspunkt.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)