Muslimer truer folketingspolitikerne

Ca. 30 folketingspolitikere har ifølge en rundspørge modtaget trusler i forbindelse med konflikten mellem Israel og Hamas. Samtidig afholder 24 af de 56 folketingsmedlemmer sig fra at deltage i debatten om Israel og Hamas, skriver Børsen.

”Flere politikere fortæller, at de har modtaget et brev i deres dueslag på Christiansborg med billeder af døde børn. Hadbeskeder på både sociale medier, sms og mail samt truende opkald nævnes også.

En række af folketingsmedlemmerne ønsker ikke at stille sig frem. Venstres Jan E. Jørgensen fortæller dog, at han har valgt at trække sig fra debatten om Israel og Hamas. Han har modtaget flere ‘ubehagelige’ beskeder i forbindelse med konflikten.

Rundspørgens resultat er ’skræmmende’, lyder det fra Folketingets formand, Søren Gade (V), der dog har forståelse for, at folketingsmedlemmer ikke ønsker at deltage i debatten. ’Folketingspolitikerne repræsenterer jo de vælgere, der stemte på dem. Men der har jo ikke stået i deres kontrakt med vælgerne, at de skal trues eller udsættes for chikane’, siger han”.

24NYT: Vores læsere kan roligt gå ud fra, at truslerne ikke er afsendt af de danske jøder, men af de herboende radikaliserede muslimer. Som vi skrev tidligere er alle selvstændigt tænkende mennesker i dette land udmærket klar over, at når det drejer sig om bilafbrændinger, gruppevoldtægter, bandekriminalitet, vanvidskørsel eller for den sags skyld trusler mod Folketingets medlemmer, er skurkene muslimer fra Mellemøsten eller Afrika – indtil det modsatte er bevist, dvs. indtil medierne er begyndt at afsløre gerningsmændenes etnicitet.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)