Muslimsk familie ærer tysk kansler: Baby skal hedde Angela Merkel Muhammed 

Forældre til Angela Merkel Muhammed og sygehuspersonale. Foto: St.-Franziskus-Hospital

En muslimsk flygtningenfamilie har besluttet sig for at opkalde deres nyfødte baby efter den tyske kansler, Angela Merkel , med tilføjelse af ‘Muhammed’. 

Det sker som et udtryk for taknemlighed over for den tyske kansler, der er hovedansvarlig for de seneste års EU politik, som har tilladt millioner af muslimske migranter adgang til Europa.

Babyen, hvis fulde navn altså lyder Angela Merkel Muhammed, bliver således et levende symbol på taknemlighed overfor kansler Merkel politik.

“Piges fornavn er Angela, og efternavnet er Merkel. Med denne beslutning ønskede forældrene at vise deres taknemmelighed til kansleren,” siger en talsmand for St. Franziskus Hospital i den vesttyske Münster. Det skriver INDEPENDENT.

Flere medier skriver dog, at det ikke er første gang, at Fru Merkel æres ved, at nyfødte indvandrebabyer opkaldes efter hende. I 2015 var det en mor, som var emigreret fra Ghana, der valgte at gøre det samme.

LÆS OGSÅ:  VIDEO: Muslimsk bønnekald for fuld power i Tyskland

Angela Merkels popularitet har været faldende, men i takt med at migranttallene til Tyskland aftager i styrke, oplever kansleren, at opbakningen til hende som regeringsleder, i følge meningsmålinger, stiger.

HUSK: 24NYT modtager ikke mediestøtte. Du kan gøre en stor forskel ved at støtte os med 1,- om dagen. Klik her: https://24nyt.dk/abonnement/

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb