Muslimsk terror er religionskrig

Vi skal anerkende, at vesterlændinge bliver forfulgt og angrebet i resten af verden alene fordi de er kristne”, skriver Kathrine Lilleør i Berlingske.

Det blev påskedag, kristendommens største helligdag, da bomber detonerede i Sri Lankas kirker med mindst 253 ofre. De havde været i kirkerne, men de kaldtes ikke ”kristne” af deres egne.

Både Obama og Hillary Clinton undgik at kalde ofrene ”kristne” i deres kondolance-twitters. Og herhjemme undgik Jyllands-Posten også på sin mandagsforside at kalde ofrene ”kristne”, de var i stedet ”troende og turister”.

I Vesten holder vi fast i ikke at kalde terroren hvad den er: en religionskrig. For sandheden er, at de bombemænd, der har gennemført angrebet i Sri Lanka, døde for Allah. De bekæmpede kristne.

I USA har den konservative skribent Matt Walsh på det amerikanske nyhedssite Daily Wire skrevet: ”At kristne ikke alene er ofre, men faktisk er den gruppe med flest ofre, er overordentligt ubelejligt for Demokraterne, der har struktureret hele deres agenda omkring deres offerfortælling. Fra deres perspektiv er etniske minoriteter, kvinder, homoseksuelle og muslimer ofrene, mens hvide mænd og kristne er de onde”.

24NYT: Massakren i Sri Lanka viser, at muslimerne intensiverer deres globale kamp mod kristne. Hver måned bliver 345 kristne slået ihjel af religiøse årsager og 105 kristne kirker eller bygninger bliver angrebet eller brændt ned. Læs mere her.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)