Muslimske lande roser Danmarks fejhed og lydighed

I løbet af foråret og sommeren har der været en række koranafbrændinger i Danmark og Sverige, som har vakt stor vrede i muslimske lande. Det har fået Danmarks regering til at fremsætte et stærkt kritiseret lovforslag, der forbyder afbrænding af religiøse skrifter som Koranen på offentlige steder. Højrefløjen, venstrefløjen og flere etablerede medier beskylder SVM-regeringen for at agere som kollaboratører i forhold til islamistiske terrororganisationer og muslimske diktaturstater, skriver Børsen.

”Flere stemmer fra den arabiske og muslimske verden ser positivt på et dansk lovforslag, der skal forbyde koranafbrændinger

Iraks udenrigsministerium roser det danske forslag, skriver det kurdiske medieselskab Rudaw. Derudover får lovforslaget ros fra organisationen Den Arabiske Liga, der har 22 medlemslande. Det skriver det saudiarabiske medie Arab News.

Også fra Pakistan tages der godt imod tiltaget. ’Dette er et skridt i den rigtige retning’, siger talsperson for det pakistanske udenrigsministerium Mumtaz Zahra Baloch ifølge mediet Dawn”.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)