Muslimske rådmænd agerer murbrækkere for islam

I et brev til kommunerne betonede udlændinge- og integrationsminister Kaare Dybvad Bek, at offentlige rum som svømmehaller ikke bør indrettes efter ”forældede mellemøstlige normer, som strider mod enhver nutidig forståelse af ligestilling i et moderne samfund som det danske”, skriver Berlingske.

’Det er islamiske regler, som trækkes ned over nogle af de dyreste anlæg i Danmark’, siger Kaare Dybvad Bek. I Aarhus kalder Rabih Azad-Ahmad, rådmand for Kultur og Borgerservice, ministerens forslag om at forhindre kønsopdelt svømning i de kommunale svømmehaller for tosset, populistisk,  udansk og udemokratisk.

’At Rabih Azad-Ahmad vil hive sine egne religiøse normer ned over Aarhus Kommunes svømmehaller. Og jeg køber ikke det argument, som flere er fremme med om, at det skulle være en vej til integration, at man indretter sine svømmehaller efter muslimske regler, som blandt andet seksualiserer små pigers idrætsudfoldelse. Det er tværtimod at fastholde folk i et parallelsamfund. Hvis dogmatiske muslimer vil bygge deres egen svømmehal, skal de gøre det. Jeg har bare svært ved at se, hvorfor skattekroner skal finansiere, at de kan opretholde parallelsamfund’, siger Kaare Dybvad Bek”.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)