Nana Harring

Kandidat til Aarhus byråd for Dansk Folkeparti

23 år. Sygeplejerskestuderende, færdiguddannet til januar 2022. 5 års erfaring i ældreplejen både som vikar og med faste stillinger. Afløser i psykiatrien.

Mærkesag 1: 

En værdig ældrepleje. Ingen skal nemlig sende deres kære på plejehjem med ondt i maven, eller frygte for at blive gammel. Jeg vil kæmpe for en øget faglighed og bedre vilkår, et bedre samarbejde mellem de pårørende og de fagprofessionelle og en lettere kontakt til kommunen når behovet for hjælpen opstår. Ældrepleje handler ikke kun om at få tingene til at hænge sammen, men også om at skabe stjernestunder for borgerne. De stjernestunder kræver, at ressourcerne er tilsvarende behovet.

Mærkesag 2:

Et opgør med parallelsamfund. For mig er det afgørende at vi dropper de misforståede religiøse særhensyn og sanktionerer hårdt, når vi opdager social kontrol. De, der har ønsket om at integrere sig, skal ikke kontrolleres af en gammeldags, religiøst betinget kultur. Samtidig er det afgørende for mig, at vi i Aarhus Kommune ikke skal tage imod flere flygtninge. 

Mærkesag 3: 

Tryghed. Tryghed, er nemlig afgørende. Vi skal have et opgør med den vanvidsbilisme, som vi har set flere forskellige steder i Aarhus, og vi skal have overvågning af dødslyskrydsne. Man skal kunne færdes trygt i trafikken, også som blød trafikant. Det er samtidig vigtigt, at vi gør byen mere tryg, når man er ude efter mørkets frembrud ved hjælp af lyd og lys.