Netop frigivet: Video fra Louise-drabet i Herlev

“Kl. 19:08:08 passerer en skikkelse i billedets højre øvre hjørne”,  bemærker politiet, som også siger, at de er klar over, at videoen er af dårlig kvalitet.

Københavns Vestegns Politi offentliggør en kort videosekvens fra efterforskningen af drabet på den 32-årige Louise Borglit fredag den 4. november 2016 i Herlev.

Siden Louise Borglit blev dræbt fredag den 4. november 2016 omkring kl. 19.00 i Elverparken i Herlev har Københavns Vestegns Politi efterforsket sagen intenst.

Efterforskningen har imidlertid endnu ikke ført til en pågribelse af gerningsmanden.

Københavns Vestegns Politi frigiver nu en kort videosekvens, som viser en person, der formentlig er identisk med den mand, et vidne så komme fra Elverparken i umiddelbar forlængelse af gerningstidspunktet. Trods adskillige efterlysninger er denne person, som kan være gerningsmanden til drabet, fortsat uidentificeret.

LÆS OGSÅ:  Mand jagtet med økse
Overvågningskameraets optagevinkel.

– Videosekvensen er af dårlig kvalitet, men vi vælger alligevel at frigive den i tilknytning til den aktuelle presseomtale af sagen i forbindelse med, at det er et år siden, Louise Borglit blev dræbt, siger vicepolitiinspektør Peter Malmose, Københavns Vestegns Politi.

– Vi offentliggør sekvensen, fordi vi håber, at den – sammen med den øvrige omtale – kan styrke interessen for sagen og få borgerne til at overveje meget grundigt, om de er i besiddelse af oplysninger, der kan være relevante i forhold til en pågribelse af gerningsmanden, siger han.

Politiet anser det for sandsynligt, at nogen har oplysninger om den person, som har begået denne meget voldsomme forbrydelse og har forståelse for, at der kan være omstændigheder, der gør, at man først vælger at stå frem nu.

LÆS OGSÅ:  Modebranchen sætter endnu engang rekord: Danske virksomheder sælger tøj for 45 mia. kr.

– Det vigtige er, at man står frem. Det gælder selvfølgelig også, hvis man ikke har en afgørende viden selv, men man er bekendt med, at andre måske har det. Vi kan ikke understrege det nok: Ved du noget, der kan være relevant for opklaringen af denne sag, så fortæl os om det, siger vicepolitiinspektør Peter Malmose.

Han understreger samtidig, at politiet er meget taknemmelige for den store hjælp fra offentligheden, som er modtaget i efterforskningen hidtil.

Video optaget på gerningstidspunktet
Sekvensen er optaget af et kamera, som overvåger en containerplads mod Tornerosevej (se kort).

Kl. 19:08:08 passerer en skikkelse i billedets højre øvre hjørne, oplyst af biler på Tornerosevej.

Den lyse skikkelse på filmen kan meget vel have en anden farve i virkeligheden, fordi sekvensen er optaget af et infrarødt kamera, som forvrænger farver.

LÆS OGSÅ:  Alvorligt trafikuheld

Har du oplysninger i sagen, kan du henvende dig i den mobile politistation i Elverparken i Herlev torsdag aften eller ringe til Københavns Vestegns Politi døgnet rundt på telefon 114.

Se filmen nedenfor.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb