Nu kan du sammenligne forsikringer til menneskets bedste ven

Nu kan danske hundeejere også sammenligne forsikring til familiens firbenede medlem på Forsikringsguiden, der er et uvildigt og gratis værktøj lavet i samarbejde med Forbrugerrådet Tænk og F&P. Den nye mulighed skal sikre, at forbrugerne får et overskuelig indblik i priser og dækning på den lovpligtige ansvarsforsikring til hunde samt syge- og ulykkesforsikring. Samtidig gør en opdatering det muligt også at sammenligne ulykkesforsikring til børn.

På Forsikringsguiden.dk sammenligner ca. 15.000 danskerne hver måned forsikringer til bl.a. bil, hus og indbo. Med opdateringen bliver det nu også muligt at sammenligne priser og dækninger på forsikring af hunde og en mere tidssvarende ulykkesforsikring, hvor fx børn kan forsikres selvstændigt.

– Det har længe været et stort ønske for os at kunne tilbyde sammenligning af dækning og pris, også når det gælder den lovpligtige ansvarsforsikring af hund og tilvalgsdækninger som syge- og ulykkesforsikring. Vi er meget stolte af og glade for den nye løsning, som vil bidrage til endnu mere gennemsigtighed på forsikringsmarkedet, siger Pia Holm Steffensen, underdirektør i F&P.

Priser direkte fra selskaberne
Forsikringsguiden.dk henter oplysninger direkte fra danske forsikringsselskabers it-systemer. Det sikrer, at forbrugerne bliver præsenteret for opdaterede priser og dækninger.

– Når man sammenligner forsikringer på Forsikringsguiden.dk, kan man altid regne med at få præsenteret realpriser, der er hentet direkte fra selskaberne, og dækninger, som rent faktisk er på hylden. Der er mulighed for at justere behov og dækninger med det samme – helt uvildigt og uforpligtende for forbrugeren – og det er her, Forsikringsguiden for alvor skiller sig ud fra konkurrenterne og hjælper danskerne med et objektivt indblik i de forskellige muligheder, der er på markedet, siger Pia Holm Steffensen.

LÆS OGSÅ:  Pas på skolestart: Eksplosiv stigning i skader

Lige nu leverer otte selskaber priser og dækninger på den nye hundeforsikring, som svarer til ca. 44 pct. af markedet for hundeforsikringer. Det forventes, at yderligere fire udbydere er klar med deres hundeforsikring inden for kort tid.

– Forsikringsguiden dækker med de 19 deltagende selskaber mere end 87 pct. af markedet for de oprindelige 6 forsikringstyper. Vi arbejder løbende på at få endnu flere forsikringsselskaber med, så danske forbrugere får det bedste sammenligningsgrundlag med den bredest mulige markedsrepræsentation, siger Pia Holm Steffensen.

Opdatering gør det muligt at sammenligne ulykkesforsikring til familiens mindste
Forsikringsguiden lancerer ud over hundeforsikring en opdateret og mere tidssvarende udgave af ulykkesforsikringen.

– Indtil nu har det kun været muligt at sammenligne ulykkesforsikringer til sine børn som en del af ’pakken’ på sin egen ulykkesforsikring. Det er langt mere tidssvarende at kunne sammenligne børneulykkesforsikring isoleret, så man er sikker på at have den bedste dækning til prisen, hvis børnene kommer ud for en ulykke, siger Pia Holm Steffensen.

Ni selskaber leverer priser og dækninger på den nye børneulykkesforsikring, og ni selskaber er på vej. De 18 selskaber svarer til ca. 86 pct. af markedet.

Om Forsikringsguiden.dk

Forsikringsguiden.dk er et online sammenligningsværktøj, som pensions- og forsikringsselskabernes brancheorganisation, F&P, og Forbrugerrådet Tænk står bag. Formålet med hjemmesiden er at give danskerne et uvildigt overblik over, hvad forsikringer koster, og hvilken dækning man får hos forskellige forsikringsselskaber. Du giver ingen kontaktoplysninger, modtager ingen markedsføringshenvendelser, og du kan selv vælge at kontakte de selskaber, du ønsker at fortsætte din dialog med. Det gøres nemt via et link på hjemmesiden, når du er færdig med din sammenligning.

LÆS OGSÅ:  Når man sover så godt, at man snorker lidt... bare lidt

På Forsikringsguiden.dk kan man sammenligne bil-, hus-, indbo-, ulykke-, fritidshus-, hund- og rejseforsikring blandt 19 forsikringsselskaber, som svarer til over 87 pct. af markedet.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)