Ny rute åbner til sommer

Det islandske flyselskab, PLAY præsenterer sin femte nordamerikanske destination, Toronto i Canada.

Det er ikke mere end tre år siden, at PLAY blev grundlagt, men selskabet kan allerede bryste sig af 31 destinationer i Europa og USA, der er forbundet af Keflavik Lufthavn i Reykjavik på Island. PLAY har indtil nu haft fire nordamerikanske destinationer i Nordamerika, men nu sætter selskabet en ny knappenål i Toronto, Canada.

PLAY’s CEO, Birgir Jónsson er yderst tilfreds med den nye tilføjelse:

”Jeg tror, at alle, der har været i Canada, kan bevidne, at det er et land, der har fantastisk meget at byde på. Man kan shoppe, man kan stå på ski, man kan dykke ned i en spændende historie og ikke mindst opleve en overvældende natur, som næsten ikke findes smukkere”. 

Den nye rute til Toronto i Canada vil være tilgængelig for rejsende fra alle PLAY’s danske lufthavne, herunder Aalborg, Billund, Aarhus og København. Birgir Jónsson ser frem til at give danskerne en prisvenlig mulighed for at komme nemt til den Nordamerikanske destination:

”Det er få dage siden, at vi offentliggjorde tre nye danske lufthavne fra Aalborg, Aarhus og Billund. Udover disse lufthavne, har vi en rute fra København Lufthavn, der har eksisteret i et år og går strygende. Hos PLAY ser vi det som en kæmpe styrke, at vi har mulighed for at sende danskere fra hele Danmark nemt over Atlanterhavet, med et kort stop på Island, hvor man lige kan nå at strække benene”, siger han.

LÆS OGSÅ:  Balletten Mahlers 3. symfoni opføres i sæson 20/21

Den nye rute til lufthavnen, John C. Munro Hamilton International Airport, i Toronto, Canada vil åbne den 22. juni 2023. Indtil 31. januar er der tilgængelige priser ned til 1000 kroner pr. billet, hvorefter prisen vil justeres til priser fra 1099 pr. billet.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)